Douwe Bob gaat dit weekend trouwen met vriendin Anouk

Entertainment
door Eva
donderdag, 24 oktober 2024 om 11:18
douwe bob cropped 1 600x337
Douwe Bob en vriendin Anouk gaan deze week trouwen. Juicechannel heeft een uitnodiging in handen weten te krijgen – uiteraard zijn ze niet uitgenodigd – en weten ze te vertellen dat de grote dag dit weekend plaats zal vinden!

Douwe Bob Anouk trouwen

Douwe Bob en Anouk van Schaik zijn al een tijdje verloofd, in december 2022 ging Douwe op zijn knieën voor Anouk. Samen delen het stel al een zoontje, Elias. Het was lang niet duidelijk of wanneer de twee zouden trouwen of dat ze al stiekem getrouwd waren, maar komend weekend is het eindelijk zo ver. 'Dit weekend stapt Douwe met haar in het huwelijksbootje', meldt Juicechannel op Instagram. 'We hebben deze uitnodiging van een volger doorgestuurd gekregen.'
Het kanaal deelt de uitnodiging, waarop staat dat de grote dag op zaterdag 26 oktober wordt gevierd. Waar de trouwerij plaatsvindt is niet bekend. De locatie wordt waarschijnlijk achtergehouden om de media weg te houden van hun bijzondere dag.

Kinderen

Douwe Bob heeft meerdere kinderen, maar niet met zijn aanstaande vrouw Anouk. De zanger heeft bij verschillende vrouwen kinderen, zo werden in december 2021 met een aantal dagen verschil dochters Bobby Lou en Ziggy geboren. Al snel na de komst van de meisjes met de twee moeders werd in mei Elias geboren bij Anouk, met wie de zanger op dat moment even niet samen was. Maar na hun hereniging wilde hij niets liever dan met Anouk trouwen en zij gaf hem dan ook het ja-woord.

Bruiloft

'Ik vind het een mooi idee dat zij straks mijn achternaam draagt', zei Douwe destijds tegen VROUW. 'Ik ben van de oude stempel. Dat zou je van mij niet zeggen? Ik ben het altijd geweest, hoor. Een witte jurk, mooi pak, goed feest, familie en vrienden aan een lange tafel met kaarsen. Mooie muziek natuurlijk, en dan kunnen zeggen dat Anouk mijn vrouw is, dat wil ik meemaken.'