Grote blunder voor Ilse de Lange tijdens optreden: 'nieuwe muziek'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 16:30
ilse de lange
Donderdagochtend was Ilse de Lange te gast in de studio bij radio 538, tijdens de ochtendshow om haar hits Miracle en Tainted te spelen...

Blunder

Ilse de Lange maakte donderdagochtend een opmerkelijke blunder tijdens haar optreden in de studio van Radio 538. De zangeres was te gast in de ochtendshow en vertolkte haar hits Miracle en Tainted. Alles verliep vlekkeloos tot het laatste couplet van Miracle, waar vogelgeluiden plotsklaps de muziek verrijkten. Het bleek de wekker van Ilse te zijn, die met piepende vogels afging. Geschrokken riep de zangeres uit: "Dat is mijn wekker!"

'Binnenkort'

Ondanks deze onverwachte wending was Ilse de Lange deze week in de schijnwerpers vanwege haar nummer Tainted, dat de Smulschijf veroverde. Hetzelfde nummer bracht ze live ten gehore in De 538 Ochtendshow. Ilse maakte eind vorig jaar bekend dat ze komend najaar weer gaat toeren in Duitsland. Ze geeft in totaal zeven concerten in onder meer Bremen, Hamburg en Berlijn. Ilse, die dit jaar 25 jaar in het vak zat, deelde het nieuws op Instagram. Ze verklapte toen ook dat er dus binnenkort nieuwe muziek aan zou komen.
llse timmert de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg bij onze oosterburen. Zo maakte ze haar opwachting in het programma Sing meinen Song - Das Tauschkonzert, de Duitse versie van Beste Zangers, en was ze jurylid in Deutschland sucht den Superstar, de Duitse Idols.

Speciale lamp

Ilse de Lange deelde een luchtig moment op Instagram, waarin ze vroeg in de ochtend onderweg naar Radio 538 een speciale lamp gebruikte om haar 'wallen en rimpels' te camoufleren. Hoewel het al licht was toen ze bij de studio arriveerde, nam ze de lamp mee en maakte er een grapje over: "Ik heb toch de lamp erop gezet. Uitdeuklicht. Goed licht doet wonderen in de ochtend." Haar humoristische aanpak zorgde voor hilariteit bij volgers, die reageerden met opmerkingen als "Een hele koelkast om de telefoon heen gebouwd, haha geweldig!" en "Deze video's maken echt elke keer mijn dag."