Jaimie Vaes heeft schulden nog steeds niet afgelost: 'Gaat ze ook niet doen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 30 juli 2024 om 15:29
jaimie vaes lekt video mishandeling
Het verhaal van een lening tussen vrienden neemt een komische wending als Jaimie Vaes, die twee jaar geleden 7500 euro leende van haar goede vriend Rusen Donmez, het geleende bedrag nog steeds niet heeft terugbetaald. De vraag op ieders lippen is nu: zal Jaimie ooit haar schuld inlossen?

Jaimie Vaes schulden

Rusen Donmez is het wachten op zijn geld meer dan zat en besloot drastische maatregelen te nemen. Hij stuurde screenshots van hun gesprekken naar het populaire Juicechannel. Dit zorgde voor een explosie van emoties bij Jaimie Vaes, die woedend reageerde op de onthulling van haar schuld. "O wow, je hebt het echt gedaan ook", schreef ze verontwaardigd aan Rusen. "Wat ben je een slechte man. Goed, je geld heb je vandaag. Geniet ervan Rus."
Rusen, onverschrokken door haar woede, antwoordde kalm dat ze hem nog steeds 2000 euro verschuldigd was. De reacties van Jaimie werden alleen maar bozer: "Ja, komt eraan. Verder kan je echt sterven." Ze moest zelfs geld van haar moeder lenen om de eerste 750 euro over te maken. Dit roept vragen op over haar vermeende luxe levensstijl, die blijkbaar niet kan zonder een beetje financiële hulp van mama.

Jaimie Vaes heeft schulden nog steeds niet afgelost: 'Gaat ze ook niet doen'

En wat is de status van de resterende 2000 euro? Volgens Juicechannel heeft Jaimie nog geen cent overgemaakt en lijkt dat ook niet te gaan doen. "De rest van het geld is nog niet overgemaakt en dat gaat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren aangezien Jaimie helemaal is geflipt tegen die jongen," schrijft het kanaal op Instagram. "Ergens in de berichten had ze het ook over een statement dat zou komen, maar we hebben nog niets gezien."
Met vrienden als deze, wie heeft er nog vijanden nodig? Het lijkt erop dat de saga van Jaimie en Rusen nog niet ten einde is en we wachten met spanning op het volgende hoofdstuk. Zal de resterende schuld ooit worden vereffend of blijft deze situatie een onbetaalde rekening in de vriendschap? De tijd zal het leren, maar tot die tijd kunnen we ons vermaken met deze soap opera vol onverwachte wendingen en financiële fiasco's.