Kim Feenstra en Stanley Tailor uit elkaar: 'Al een jaar'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 21 augustus 2024 om 15:28
kim feenstra stanley tailor
Kim Feenstra deelt in haar podcast dat zij en haar – inmiddels ex – vriend Stanley Tailor een punt hebben gezet achter hun relatie. 

Kim Feenstra en Stanley Tailor gaan elk hun eigen weg

Kim Feenstra en Stanley Tailor vormden sinds 2016 een prachtig koppel en straalden altijd dat perfecte geluk uit waar menig stel jaloers op was. Hun liefde kreeg in 2020 zelfs een bijzonder hoogtepunt met de geboorte van hun zoontje Brooklyn. Maar zoals het leven soms kan zijn, is ook hun pad niet zonder hindernissen geweest. In haar podcast onthult Kim namelijk dat ze en Stanley al een tijdje uit elkaar zijn.
"De huidige situatie? Nou, ik ben weer single," deelt Kim met een glimlach tegen haar co-host Kimberley Klaver. Gelukkig merkt ze dat hun zoontje Brooklyn er weinig hinder van ondervindt. "Hij begint nu wel wat vragen te stellen, omdat hij dingen wat bewuster meemaakt. Dat was voor mij het moment om de knoop door te hakken en alles duidelijker te maken voor hem. Maar eerlijk gezegd, het gaat eigenlijk gewoon heel goed."

Kim Feenstra en Stanley Tailor uit elkaar: 'Al een jaar'

In een wereld waarin roddelkanalen sneller op de hoogte lijken te zijn van de liefdesperikelen van BN’ers dan de betrokkenen zelf, is het Kim en Stanley toch gelukt om hun breuk lang onder de radar te houden. Ze zijn namelijk al sinds 2023 uit elkaar – bijna een jaar dus. "We hebben onze eigen weg daarin gevonden", legt Kim uit. "Hoewel het soms nog wel lastig is, want na zo'n lange tijd samen en met een kind in het spel, moet je blijven communiceren. Maar voor ons is dit nu echt de beste oplossing."