Dit bekende Temptation Island-koppel is uit elkaar: 'Acht mooie jaren gehad'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 23 augustus 2024 om 12:39
temptation island koppel
Annebel en René die we allemaal kennen van hun deelname aan 'Temptation Island', hebben de stekker uit hun relatie getrokken. En dat terwijl ze eerder nog stonden te dromen over hun trouwplannen. Nu reageert het ex-koppel voor het eerst sinds hun breuk.

'Love or Leave'

In 2022 deden René en Annebel mee aan 'Temptation Island: Love or Leave'. Ze wilden uitzoeken of ze echt met de ware zijn en of René inmiddels geen playboy meer is. Tijdens het programma bleek dat René geen oog meer had voor andere vrouwen en hij wilde zo snel mogelijk terug naar Annebel. De twee overleefden het avontuur dan ook moeiteloos en tijdens het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor haar.
Inmiddels waren de twee alweer zo'n twee jaar verloofd en hadden ze veel plannen gemaakt voor hun bruiloft – die nog op de planning stond. Helaas gaat die er niet meer komen, want Annebel deelt via haar Instagram Stories dat zij en René uit elkaar zijn. “Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn", begon Annebel. "Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”

Breuk

Hoewel Annebel het erg zwaar heeft met de breuk, lijkt René er niet zo mee te zitten. Bij het interview met RTL Boulevard staat hij met  een nonchalante lach voor de camera en vertelt over zijn jaren met Annebel. "Laat ik vooropstellen: Annebel en ik hebben acht hele mooie jaren gehad. Het is echt een ontzettend mooie tijd geweest, mét ups en downs". 
De breuk tussen René en Annebel komt volledig onverwacht. Het stel is binnenkort namelijk te zien in de gloednieuwe Videoland 'Original Power Couple'.

Programma's

Aan dit programma doen zeven bekende koppels mee om erachter te komen hoe goed ze hun partner kennen. "Wij gaan dit spel niet spelen om vrienden te maken. Ons enige doel is winnen. Wij zijn vuur-op-vuur samen, dus ook onderling zal het een harde strijd worden", zei het stel voorafgaand aan het programma.
Het programma wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Valerio Zeno. Eerder presenteerde Monica 'Temptation Island', maar een volgend seizoen van het programma staat voorlopig niet op de planning. Dit komt doordat diverse voormalige deelnemers hebben gemeld psychische klachten te ervaren als gevolg van hun betrokkenheid bij het programma.