Mart Hoogkamer verklapt naam van baby: 'Als het een jongen is.."

Entertainment
door Sophie
donderdag, 18 juli 2024 om 12:30
screenshot 2024 07 18 at 123556
Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer verwachten binnenkort een baby. Toch moet Mart iets voorzichtiger zijn, hij heeft namelijk de naam verklapt.

Mart Hoogkamer kondigt gezinsuitbreiding aan

Mart Hoogkamer en zijn partner Jennifer van Ooijen hebben via een bijzondere video op Instagram onthuld dat ze hun eerste kind verwachten. Onder de video schreven ze: "Wanneer dromen uitkomen." Ze kijken uit naar de komst van hun baby in januari, dus het aftellen is begonnen.
Hoewel het voor Mart niet direct een verdienmodel zal zijn, kan zijn vriendin er wellicht meer van profiteren. We weten van influencers zoals Gio Latooy dat baby's goed zijn voor het vergroten van je online bereik. Van echo’s tot zwangerschapskwaaltjes en het inrichten van de babykamer, er zijn talloze mogelijkheden voor nieuwe content. Jennifer kan haar carrière als influencer hiermee een flinke boost geven. En wie weet, misschien ontdekt Mart ook wel zijn talent voor vloggen en blijkt zo'n baby een bron van gouden kansen.
Mart Hoogkamer verklapt naam van baby: 'Als het een jongen is.."
In een interview met weekblad Privé doet Mart een opvallende onthulling over de naamkeuze voor hun baby. Wanneer hem gevraagd wordt of ze al een naam hebben, antwoordt hij volmondig ja. "Een jongen krijgt de naam Mart."
Het lijkt erop dat Mart zich heeft laten inspireren door zijn vriend André Hazes, die zijn zoon eveneens naar zichzelf vernoemde, al gaf Hazes later toe daar spijt van te hebben. We zijn benieuwd of Mart dezelfde mening zal hebben in de toekomst en of het daadwerkelijk een jongetje wordt.