Rob Kemps vindt nóg een excuus voor dalende populariteit

Entertainment
door Indy
maandag, 18 december 2023 om 11:34
dalende populariteit rob kemps
Rob Kemps heeft wéér een reden gevonden om zijn ingestorte populariteit te verklaren. Volgens de presentator hoort een dipje er nou eenmaal bij als je een lange carrière hebt in de spotlights.

Affaire

Rob Kemps lijkt geen maat te houden. Hij heeft niet alleen zijn gezin met jonge kinderen verlaten voor zijn achtergronddanseres, maar hij wrijft dit ook nog eens in het gezicht van zijn voormalige partner Miriam Swinkels . Terwijl zij nu vrijwel de volledige opvoeding op zich neemt, geniet Rob van reizen met zijn nieuwe liefde. Zo mist hij ook bijzondere moment van zijn kinderen .
Mensen kunnen zich afvragen of het gepast is om regelmatig en langdurig op vakantie te gaan met je nieuwe vriendin, terwijl er kinderen thuis zijn die hun vader missen. Maar het roept nog meer vragen op als al deze uitstapjes uitgebreid op sociale media worden tentoongesteld.
De manier waarop Rob aan zijn ex Miriam Swinkels liet weten dat hij vreemd is gegaan , was ook niet heel menselijk.

Hoort erbij

Rob lijkt er zelf niet zo mee te zitten dat ook hij wordt gecanceld . In een interview met Shownieuws
gaf de presentator eerder al aan dat het er allemaal bij hoort als je bekent bent. "Dat vind ik jammer Wij zijn inmiddels volgens mij alweer een maand of negen verder."
Volgens Rob is het toch nooit goed, wat hij ook zegt. "Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik het prima vind wat iedereen vindt of zegt.
Maar Rob doet er nog een schepje bovenop. Hij sluit aan bij het radioprogramma The Friday Move van BNR . Presentator Wilfred Genée geeft aan zich zorgen te maken om de dalende populariteit van Rob, maar volgens de presentator is het maar iets tijdelijks. “Als je heel snel omhoog gaat, dan vindt iedereen je leuk. Dan wordt het wat stiller en dan krijg je wat tegenwind. Ik denk dat dat er ook gewoon een beetje bij hoort.”
Volgens de presentator krijgt iedereen met een lange tv-carrière ermee te maken en ligt het absoluut niet aan zichzelf. “Dus wat dat betreft zou ik me daar niet per se zorgen om maken. Ik denk dat als je een carrière hebt, die hopelijk wat langer duurt, je dan altijd wel pieken en dalen hebt.”
Ondanks dat hij zijn eigen tv-carrière zo goed als heeft vergald met zijn affaire, blijft hij hoop houden op een nieuw en succesvol programma. Als je maar in jezelf blijft geloven...