Schreeuwende Olcay jaagt mensen de stuipen op het lijf op Schiphol: 'Mensen om mij heen dachten vast dat er een aanslag was'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 09 februari 2024 om 16:13
nieuwe look olcay gulsen 1
Olcay Gulsen veroorzaakte vanochtend een complete chaos op Schiphol, waar ze naar Salzburg zou vliegen. Maar wat een ontspannen reis moest worden, veranderde al snel in een nachtmerrie.

Olcay Gulsen

Olcay, de Nederlandse alleskunner op het gebied van entertainment en mode, deelt graag haar avonturen met de wereld. Vanochtend kondigde ze haar vlucht aan op Instagram: "AMS-SZG". Maar wat een ontspannen reis moest worden, veranderde al snel in een nachtmerrie. Tijdens haar wandeling naar de gate kreeg Olcay de schrik van haar leven. "Ik heb twee muizen gezien onderweg naar de gate." Olcay schreeuwde het uit van angst en dat zorgden voor opschudding. "Zo hard geschreeuwd… Mensen om mij heen dachten vast dat er een aanslag was.”

‘Knallende ruzie’

Olcay beëindigde vorig jaar haar relatie met Ruud de Wild en ze bekende dat ze sinds het verbreken van de relatie gelukkiger is. "Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven”, schreef ze op Instagram. En hoewel Olcay eerder liet weten dat zij en Ruud als vrienden uit elkaar zijn gegaan, lijkt dat toch anders te zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer hebben de twee elkaar niet meer gesproken sinds Ruud Olcay plotseling ontvolgde. In een vragenronde op Instagram, gaf Olcay aan dat ze momenteel veel gelukkiger is dan tijdens haar relatie met Ruud. Hierna besloot Ruud haar acuut te verwijderen uit zijn leven.

Huiselijk geweld

Olcay Gulsen mengt zich ook in het drama rond Theo Maassen en zijn vermeende huiselijk geweld. Olcay, die zich inzet tegen huiselijk geweld, zet vraagtekens bij de verklaring. Ze suggereert dat er mogelijk druk wordt uitgeoefend op de vrouw van Theo. "Die appgesprekken in Privé kwamen letterlijk uit haar telefoon", beweert Olcay, die vermoedt dat Theo erachter zit. "Omdat ze waarschijnlijk onder druk gezet wordt." Met Olcay is het altijd afwachten waar de volgende onverwachte wending vandaan komt, want deze vrouw laat zich werkelijk overal in betrekken.