Igone de Jongh teleurstelt fans: 'Heeft het behoorlijk te voortduren gehad'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 09 februari 2024 om 16:10
1024x576a
Igone de Jongh, de ex van Thijs Römer, heeft gisteravond haar fans flink moeten teleurstellen. Door een vervelende knieblessure kon, haar optreden in Rotterdam op het laatste moment niet doorgaan.

Igone de Jongh

Igone Römer - de Jongh is niet alleen bekend als soliste van Het Nationale Ballet, ze is ook jurylid in Dance Dance Dance , werd door Cornald Maas gevolgd voor de tv-serie Volle zalen en was te zien in de videoclip Birds van Anouk. Na 24 jaar bij Het Nationale Ballet nam Igone de Jongh in oktober 2019 afscheid van het gezelschap. Na tweeënhalf jaar is ze terug op het podium met een eigen programma. Voor het eerst danst ze de 'Stervende Zwaan'.

Teleurstelling

Vandaag deelt Igone op Instagram een bericht waarin ze haar teleurstelling uit over het feit dat haar voorstelling niet kon doorgaan. Bij een dansfoto van zichzelf schrijft de ballerina het volgende: 'Even een berichtje voor de mensen die gisteren naar mijn voorstelling zouden komen. Door een knieblessure moest ik helaas de voorstelling afzeggen. Wat ik echt verschrikkelijk vond.'
Ondanks dat Igone voorlopig rust moet nemen om haar knie te laten herstellen, belooft ze binnenkort met een nieuwe datum te komen. "Ik hoop dat ik over een paar dagen weer het toneel op kan. Heel veel liefs." Van het Luxor Theater, gevestigd in Rotterdam, heeft De Jongh een bos bloemen gekregen. "Thank you", schrijft de danseres bij een foto van het boeket.

Nieuwe start

Igone de Jongh heeft het behoorlijk te voortduren gehad na haar breuk met Thijs Römer . Na ruim vier jaar huwelijk gaat ze weer als single vrouw door het leven. De geruchten over Thijs' affaire met Noor de Groot en zijn veroordeling voor online zeden misdrijven hebben de roddelpers afgelopen tijd flink beziggehouden. Op haar Instagram Stories deelt ze destijds een foto van haar nieuwe woning. 'Nieuwe start', schrijft ze onder dit kiekje waarop ze de sleutels vasthoudt.
In een interview met De Telegraaf heeft de ballerina onlangs onthuld dat ze zich inmiddels wat beter voelt. 'Het is heel fijn dat mensen begrijpen dat ik een moeilijke tijd heb doorgemaakt. Maar momenteel geef ik er de voorkeur aan om te zeggen 'heb gehad'. Het is nog steeds uitdagend, maar al veel minder dan een paar maanden geleden.'