Dit is de villa van Marian uit B&B Vol Liefde

Entertainment
zondag, 12 november 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 98
BekendeBuren heeft contact gehad met Marian uit B&B Vol Liefde. Ze vertelt wat haar plannen zijn, de vraagprijs van haar villa, aangezien ze die te koop heeft gezet. Ook legt ze uit hoe het met de bedreigingen gaat die ze heeft ontvangen.

Overlijden hondje Marian

In Nederland en Portugal kreeg Marian te horen dat er geen oplossing was voor het hartprobleem van haar geliefde hond. Op het laatste moment vond de B&B-eigenaar in Vught een team van experts die haar verder konden helpen. Marianne werd doorverwezen naar Parijs, waar openhartoperaties bij honden konden worden uitgevoerd. " Er zijn maar drie dierenziekenhuizen in de wereld die dit doen en Amy is de eerste chihuahua in Nederland die zo’n operatie krijgt", vertelt ze aan De Telegraaf .
Marian twijfelde geen moment of ze dit moest doen: " Ik heb alles over voor dat hondje. " Een dag voor dierendag werd haar trouwe viervoeter geopereerd.
Helaas is Amy, ondanks de operatie, tóch overleden . Marian heeft het er openhartig over gehad met Privé . " Er was een kans dat het niet goed zou gaan en dat is helaas gebeurd. Ik heb haar nog in mijn handen gehad en ben kapot van verdriet. Het voelt alsof ik een familielid ben kwijtgeraakt. Het zal heel lang duren voor ik hier bovenop ben. Maar ik kan wel zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om mijn hondje beter te laten worden. "
Marian was er kapot van en vond het moeilijk om erover te praten. Toch liet ze dit wel weten op haar Instagram: " Amy is overleden. Na een zeer lange openhartoperatie in een vergevorderd stadium was de hartspier te ver uitgerekt om het hart weer voldoende te laten pompen. Ik ben niet te troosten en wil ook even met niemand praten. Ik ga de crematie hier morgen in Frankrijk doen. Daarna rijden Marjan en ik weer terug naar Nederland. "

Bedreigingen

Marian, die voorheen geobsedeerd was door Portugal en een B&B opende in de zonnige Algarve, maakte onlangs een nachtmerrie mee. Ze werd bedreigd
door een voormalige werknemer die haar eveneens € 120.000,- oplichtte. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden. Toen de Portugese politie niets kon doen, besloot Marian naar Nederland te reizen.
Hoewel Marian zich toen nog bedreigd voelde, heeft ze toch de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De vrouw die haar bedreigde is nog op vrije voeten, maar Marian weigerde zich te laten verdrijven uit haar woning. Ze zei resoluut: " Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden."
Gelukkig zijn de bedreigingen die naar Marian werden geuit inmiddels gestopt. Zo vertelt ze er nu over bij Bekendeburen . " Ik word overigens op dit moment niet meer bedreigd, maar de lol is er gewoon van af. Er is teveel gebeurd. Mijn kantoor is helaas nog niet verkocht. Er was wel interesse, maar we zijn niet tot elkaar gekomen. "

Marian zet haar villa te koop

Marian zet haar villa te koop omdat ze niet alleen alle bedreigingen beu is, maar zich ook niet meer op haar gemak voelt in de villa na alle bedreigingen die ze heeft gehad. Ze zal daar waarschijnlijk behoorlijk in angst hebben geleefd. Een nieuwe start is dan wel op zijn plaats. " Ik heb de villa te koop gezet voor een vraagprijs van 2,3 miljoen euro. " We hopen natuurlijk voor Marian dat ze haar villa snel verkocht krijgt, zodat ze ergens anders rustig opnieuw kan opstarten.
" Wanneer de villa is verkocht, dan stop ik ook gelijk met Bed & Breakfast. Even op adem komen. Ik ga overigens niet terug naar Nederland, maar ik heb mijn oog laten vallen op een optrekje in het historisch centrum van Tavira. ( ligt ook in de Algarve). "
Bekijk alle foto's van de villa via de site van BekendeBuren :
villamariannetrott 02
villamariannetrott 08