Schoonzus Rob Kemps ontvangt óók kritiek: 'Ze is zo snob'

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 9:59
yvonne coldeweijer kritiek kimberly klaver
De appel valt niet ver van de boom: Kimberly Klaver, het nieuwe schoonzusje van Rob Kemps, ligt óók onder vuur bij Yvonne Coldeweijer. Eerder probeerde zij in een interview met Nieuwe Revue het imago van haar schoonbroer te redden, maar dit lijkt niet gelukt. Kimberly krijgt nu zelf alleen maar een bak kritiek over zich heen.

De familie Klaver

Yvonne Coldeweijer beweerde eerder al dat de hele familie Klaver niet spoort en enorm ordinair is. “Ik begrijp niet wat zo’n nuchtere en intelligente gozer als Rob met haar moet” , zei de roddelkoningin. Rob zijn nieuwe lover Stephanie Klaver heeft nog twee zusjes: Melodie en Kimberly Klaver.
Een van de nieuwe schoonzussen van Rob is hard onderweg om het familie-imago te bevestigen. Kimberly heeft namelijk een belletje gehad van de Nieuwe Revu met de vraag of ze voor een artikel in het tijdschrift iets kwijt wil over haar nieuwe zwager. Kimberly maakt de journalist duidelijk dat ze dan wel een positief artikel over Rob verwacht.

'Let's spread more love'

De schoonzus van Rob maakte tegenover de journalist van Nieuwe Revue heel duidelijk dat ze geen negatieve stukjes over Rob wil zien verschijnen. “Ik ben uit eten momenteel, wat kan ik voor jullie doen? Ah, Rob. Ik hoop dat jullie wel een beetje lief voor hem zijn. Hoe het is om Rob als zwager te hebben? Daar ga ik niks over zeggen. Dat heb ik met hem afgesproken: het is niet aan mij om daar iets over te melden. Nog niet” , zegt Kimberly aan de telefoon.
Ze zegt over een tijdje misschien meer los te laten over haar zwager. “Ik vind hem een hartstikke lieve gozer, maar verder wil ik daar on the record niks over kwijt, behalve dat ik hen alle geluk toewens. En wees lief voor Rob. Let’s spread more love in the world.”

Mannenafpakker

Yvonne spreekt in haar podcast De Juice Show nogmaals haar irritaties voor de familie Klaver uit. “Melody is actrice. Die is het meest normaal, denk ik. En dan heb je Kimberley. Die is, ja, wat doet die eigenlijk? Dat weet geen hond. Maar zij heeft wel de man afgepakt van haar beste vriendin. En de derde is achtergronddanseres Stephanie. En zij is met Rob Kemps.”
De 'mannenafpakker', zoals Yvonne Kimberly noemt, reageert volgens co-host Mark Koster nogal vreemd op het telefoongesprek voor iemand die 'liefde wil verspreiden'. “En Kimberley zegt: ‘Jullie moeten wat aardiger voor hem zijn.’ Maar opent het gesprek als volgt: ‘Waar kan ik je mee helpen?’ Toen ik dit aan jou vertelde…”
De twee vlogen allebei in de gordijnen toen ze over het interview met Kimberly hoorden. “Eigenlijk wel raar dat wij… Wie is deze vrouw? Waarom worden wij daar kwaad van?" , zegt Mark. "Dat is ook heel gek, dat zegt iets over ons.” Ook Yvonne kan met haar hoofd niet bij de uitspraken van Kimberly. “Waar kan ik je mee helpen? Dat is zó snob.”

Media-interessantdoenerij

Over het feit dat Kimberly zegt druk te zijn en nog nét even de telefoon op kan nemen, zijn de twee absoluut niet te spreken. "Och man. ‘Waar kan ik je mee helpen?'” , zegt Mark. Volgens Yvonne mag de schoonzus van Rob blij zijn dat überhaupt wordt gebeld. "Die meid. Die is nooit in de media. Ze neemt graag op hoor. Ze wil graag genoemd worden.”
Mark besluit dat het hele spel van Kimberly 'media-interessantdoenerij' is. "Je weet dat je er niet toe doet. Maar door te zeggen: ‘Waar kan ik je mee helpen?’, dan ben je een soort hoger dan die journalist.”
“Maar je bent een nobody en je mag blij zijn dat je gebeld wordt!” , concludeert Yvonne.