Déze kandidaten uit B&B Vol Liefde zijn herenigd

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 10:31
bb vol liefde carolien en simone
Een bijzondere hereniging onder B&B Vol Liefde-deelnemers. Het verdriet om de break-up met Bram lijkt nog erg hoog te zitten bij Carolien. Ze heeft een kandidate gevonden die in hetzelfde schuitje zit en waarmee ze haar ervaringen uit kan wisselen.

Let's move on

Het is inmiddels wel duidelijk dat Bram en Esra uit B&B Vol Liefde helemaal in love zijn met elkaar, maar dit is niet altijd zo geweest. Bram kreeg tijdens het programma namelijk een relatie met Carolien die zijn B&B in Zweden heeft bezocht. Na de opnames werd Carolien plotseling door Bram gedumpt. Op Instagram deelde ze dat ze een ‘rottijd’ heeft doorgemaakt. Esra, de vrouw voor wie Bram Carolien inruilde, wordt overspoeld met berichten van haar volgers.
Een volger van Esra stelt op Esra haar Instagram-account deze vraag: “Wat vind je van het berichtje van Carolien, zoals zij gedumpt is? ” Esra antwoord daarop: “ Ik ga er toch op reageren want de DM’s stromen binnen. Geloof wat je wil geloven in een wereld vol roddelkanalen …
Esra geeft aan dat ze het ‘jammer’ vindt dat Carolien zo verdrietig is over wat er allemaal gebeurd is. “ Dat gun ik helemaal niemand! Alleen ken ik haar echt totaal niet, dus houd ik me er liever buiten en hoop ik dat zij ook rust vindt “, gaat Esra verder. Toch wil Esra nog wel even uithalen naar Carolien. “ Het is inmiddels al een aantal maanden geleden … Let’s move on shall we?

Ervaringen uitwisselen

Op steun van Esra hoeft Carolien dus overduidelijk niet te rekenen, maar gelukkig heeft zij een andere kandidate gevonden waarmee ze haar ervaringen wél uit kan wisselen. Carolien blijkt namelijk erg veel gemeen te hebben met Simone, die te zien was in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Zij veroverde in Portugal bijna het hart van Richard, maar na de opnames blijken de twee toch niet voor elkaar gemaakt.
Op Instagram deelt Carolien dat ze Simone heeft ontmoet en dat de twee hun, opvallend overeenkomstige, ervaringen met elkaar hebben gedeeld. Onder de foto van hun ontmoeting schrijft Carolien: "Het was erg gezellig en fijn om ervaringen uit te kunnen wisselen."
Carolien was niet de enige die naar Bram in Zweden afreisde om zijn hart te veroveren. Ook deelnemers Yamie-Lee, Madelon, Anna, Jasmijn, en Suus wilden de B&B-houder beter leren kennen. Na haar ontmoeting met Simone heeft Carolien samen gegeten met de eerste twee.