Belangrijke terugkeer in Boer Zoekt Vrouw: 'Alsof er niks is gebeurd!'

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 11:34
hond yvon jaspers boer zoekt vrouw
Een belangrijk terugkerend gezicht, of zeg maar gerust snuitje, in het populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw. Tommy, de hond van presentatrice Yvon Jaspers, is een graag geziene gast op de boerderijen, maar hij is dit seizoen niet te zien in het programma. Hij was nog herstellende van zijn verwondingen van een incident eerder dit jaar, maar niet getreurd: Tommy is inmiddels hersteld en zal snel weer te zien zijn!

Tommy de hond

Trouwe kijkers van het programma is het misschien al wel eens opgevallen dat Yvon Jaspers haar hond Tommy meeneemt als zij bij de boeren op visite gaat. Tommy is een geliefde gast onder de boeren en ook de kijkers van Boer Zoekt Vrouw zijn stiekem een beetje verliefd op hem geworden.
In het huidige seizoen is de hond van Yvon helaas niet te zien. Eerder dit jaar raakte Tommy zwaargewond toen hij werd aangevallen door een andere hond. Hierdoor was hij niet aanwezig bij de opnames van Boer Zoekt Vrouw Europa .

Helemaal zichzelf

In een interview met weekblad Party
deelt Yvon gelukkig goed nieuws: Tommy is weer hersteld van zijn verwondingen en zal snel weer te zien zijn in Boer Zoekt Vrouw . "Hij duikt onverstoord in zijn rol als ster van de show. Alsof er niks gebeurd is! Niet bang, niet zenuwachtig gewoon helemaal zichzelf" , zegt de presentatrice.
Ze liet eerder al weten dat het langzaamaan steeds beter met Tommy gaat. "Tom gaat langzaam vooruit. De wonden zijn heel vervelend en het is een getob om ze te laten genezen" , schreef Yvon op Instagram. "Bijna dagelijks een bezoekje aan de dierenarts, maar hij loopt, snuffelt en eet weer. Geduld en vertrouwen."

Een nieuw gezicht bij de reünie

De terugkomst van Tommy op televisie lijkt dichtbij. Hij was namelijk aanwezig bij de opnames van de reünie van Boer Zoekt Vrouw . Boeren Haico, Richard en Piet en boerinnen Claudia en Bernice zijn afgereisd naar Nederland waar moet blijken of ze de liefde hebben gevonden.
Tijdens de reünie zien we niet alleen Tommy terug, maar ook een nieuw gezicht. Yvons nieuwe hond Buck is namelijk ook van de partij. Op Instagram plaatst de presentatrice een foto van de twee broers. “De heren zijn klaar voor de opnames” , schrijft ze bij de foto. En we hoeven niet meer lang te wachten voor we de twee kunnen bewonderen. De reünie-aflevering wordt namelijk op zondag 26 november al uitgezonden.