Wim Beelen doet een bijzondere uitspraak: 'Nooit van gehoord'

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 12:19
wim beelen doet bijzondere uitspraak
Sylvie Meis en Wim Beelen hebben vorige maand bevestigd een relatie te hebben. De twee zijn afgelopen weekend gespot bij een voetbalwedstrijd van Sylvies zoon Damián. Wim een bijzondere uitspraak doet tegenover een verslaggever van RTL Boulevard. Hij zou namelijk nog nooit van het programma hebben gehoord.

Sylvie en Wim

De Duitse krant Bild meldde vorige maand dat Sylvie Meis een nieuwe liefde in haar leven heeft: ondernemer Wim Beelen. De twee deden er eerst geen uitspraken over, maar inmiddels hebben de twee hun relatie bevestigd . Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim heeft namelijk een aardig vermogen opgebouwd.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont.

Voetbalwedstrijd

Wim loopt al de trotse stiefvader uit te hangen voor Sylvies zoon. Hij is afgelopen zaterdag namelijk gespot bij een voetbalwedstrijd van Damián. RTL Boulevard
wist te achterhalen dat Wim aanwezig was bij de wedstrijd en stuurden er een verslaggever op pad. “Wij waren erbij, allemaal door een zeer scherpe redacteur-verslaggever. Paul", zegt RTL Boulevard -presentator Daan Nieber. " Die zag namelijk dat zij postte dat ze vandaag in Nederland was en toen ging hij kijken: o, moet Damian dan spelen? Inderdaad, hij moest spelen, dus hij is daar met z’n telefoon naartoe gegaan.”
Collega Frank Dane vult aan dat iedereen met camera's weg werd gestuurd, maar dat Paul alleen met een telefoon op zak naar binnen ging en dat hij ook nog eens voetbalfan bleek te zijn. “Ja, dus hij kon daar gewoon naar binnen” , zegt Daan.

‘Nooit van gehoord’

De verslaggever heeft met zijn telefoon een aantal beelden geschoten van het stel. “Kijk, hier zien we haar lopen" , zegt Paul. Hij is naar Sylvie toegelopen met de vraag: ‘Mag ik je wat vragen?’ Sylvie was not amused met die vraag en zei: "Dat is privé, daar wil ik het niet over hebben."
Toen Paul op Wim afstapte met dezelfde vraag, kreeg hij een apart antwoord van de multimiljonair. "Boulevard? RTL? Nooit van gehoord.” RTL Boulevard -verslaggever Rob Goossens vindt het maar een ongeloofwaardig antwoord. “Als we zeggen dat er hier nog wel een studio gesloopt mag worden, dan komt hij ineens wel, denk ik.”