Gert Verhulst gaat uit de kleren: 'Als twee druppels water'

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 14:00
gert verhulst uit de kleren
Gert Verhulst gaat in de nieuwste aflevering van De Verhulstjes uit de kleren. Tot groot vermaak van zijn vrouw en kinderen staat hij in zijn onderbroek bij een beek om een kiekje uit de oude doos na te maken.

Poseren in onderbroek

De familie is afgereisd naar de Franse Ardèche om op de camping te verblijven waar Gert Verhulst vroeger altijd kwam. Gert trekt een aantal foto's van zo'n vijftig jaar geleden tevoorschijn. Op een van de foto's is hij te zien als klein jochie die op een rots voor een beek poseert. Gert besluit om de foto na te bootsen, maar er is een belangrijk detail: hij moet uit de kleren. Op de foto staat hij namelijk in zijn onderbroek.
En Gert houdt voet bij stuk: hij poseert in onderbroek op een steen voor een beekje. Viktor en Marie schieten al gierend foto's van hun vader. "Hij heeft ook dezelfde ondeugende blik", zeggen ze over de foto. Ook Ellen, de vrouw van Gert, komt niet meer bij. "Dat jij je hebt laten overhalen om je kleren uit te doen" , zegt ze tegen haar man. "Die foto gaat je de rest van je leven achtervolgen. Dat besef je toch?"
Gert lijkt er geen probleem mee te hebben dat mensen hem zien shinen in zijn onderbroek en deelt het kiekje vol trots op Instagram. Hij sluit zelfs niet uit om nog een vervolg te maken over een aantal jaar. "Dan hebben we er drie op een rij. Nog een keer op die rots gaan staan voor een foto in mijn nakie."
Bekijk de hilarische foto van Gert hier:

Er moet altijd iets gebeuren

Volgens Gert Verhulst voelt het terugkijken van de realityserie alsof je je eigen vakantiefoto’s gaat terugkijken. “Je was er bij, maar als je het terugziet komen er altijd weer nieuwe herinneringen naar boven. Ik vind het altijd leuk om het terug te zien”, begint hij zijn verhaal. “Je weet ook nooit wat ze er in de montage van gaan maken. Al hebben we wel ons veto, voor als er bepaalde dingen in zitten die we er écht niet in willen hebben. Maar dat hebben we eigenlijk nog nooit gedaan. Dus het is altijd wel een verrassing.
Daarnaast deelde Gert mee dat hij tijdens de opnames altijd in zijn achterhoofd heeft dat er ‘altijd wel iets moet gebeuren’. “ In een eerste seizoen is het al bijzonder dat je ons huis te zien krijgt, maar in seizoen 5 is dat het natuurlijk al niet meer. Misschien doe je soms ook wel een beetje meer je best zodat er iets gaat gebeuren dat moet ik eerlijk toegeven. Daar moet je ook wel voor oppassen dat je dingen gaat doen die je normaal niet zou doen. Want je voelt toch wel de druk van dat het ‘leuk moet zijn’. ” In het nieuwe seizoen gaan De Verhulstjes op vakantie. Of op ‘werkvakantie’ zoals Ellen omschrijft. Voor het geld hoeft Gert het in ieder geval niet te doen. Hij heeft met zijn werkzaamheden een aardig vermogen opgebouwd.