BN'ers

Dit is het vermogen van Gert Verhulst

Gert Verhulst een van de oprichters van Studio 100 en vroeger beter bekend van K3 en het kinderprogramma Samson en Gert. Nu is Gert vooral veel te zien als presentator en vader in het programma de Verhulstjes. Maar hoeveel heeft hij hier eigenlijk allemaal mee verdiend? Dat gaan wij jou vertellen.

Studio 100

Gert was voor Studio 100 al veel bezig in de televisiewereld. Hij presenteerde verschillende programma’s en was te zien in het programma Samson en Gert. Later in 1996 richtte Gert samen met Hans Bourlon en Danny Verbiest Studio 100 op. Bijna alles wat er gemaakt wordt voor kinderentertainment op de Belgische televisie, kwam van Studio 100. Niet alleen op tv was Studio 100 actief, ze maakten ook optredens en musicals. Een aantal zul je er vast kennen: Mega Mindy, Piet Piraat en Kabouter Plop. In Nederland waren deze programma’s ook zeer populair. Studio 100 behaalde in 2018 een omzet van 179,7 miljoen euro en draaide een winst van 68,7 miljoen euro.

K3

Gert Verhulst is de bedenker van het trio K3. Hier zijn veel positieve reacties op gekomen maar ook een aantal negatieve. Dit kwam omdat Gert onze vrouwenverslinder een relatie gehad heeft met twee van de (voorgaande) meiden van K3. Karen Damen en de Nederlandse Josje Huisman. Zelf zegt Gert dit erover: ‘’Bepaalde dingen kun je niet sturen in het leven. Ik denk trouwens niet dat het de groep kwaad heeft gedaan, hoor. Slechte reclame is ook reclame. Ik was gewoon verliefd, dat was het belangrijkst. Daar was toch niets fouts mee? Het was hooguit grappig voor buitenstaanders. Dat snap ik best.’’

De Verhulstjes

Gert Verhulst woont in Oostduinkerke, een plaatsje onder de Belgische kust. Hij heeft twee kinderen; Viktor en Marie. Beiden treden in de voetsporten van Gert. Viktor presenteert verschillende programma’s zoals Love Island en Marie is veel actief bij het bedrijf van haar vader. Alsof alles nog niet genoeg was hebben ze nu ook een nieuw reality programma, de Verhulstjes. Hierin kan je de familie Verhulst volgen met alles wat ze doen.

Het vermogen van Gert

De business man Gert Verhulst is de rijkste man in heel Vlaanderen. Na zoveel gedaan te hebben verbaast ons dat dan ook helemaal niets. De succesvolle carrière die hij heeft behaald krijgt ook zijn verdiende loon. In 2021 werd zijn vermogen geschat op 100 miljoen euro, niet normaal. In de afgelopen tijd is dat bedrag natuurlijk alleen nog maar gestegen. Goed bezig Gert!