Dit is de vriendin van Maxim Froger

Entertainment
door Indy
zondag, 03 december 2023 om 13:30
vriendin maxim froger
Maxim Froger is momenteel wekelijks op televisie te zien met zijn familie in De Frogers: Happy Campers. Ook de Ruby van Wanrooij, de knappe vriendin van Maxim, komt voorbij. Maar wie is zij eigenlijk?

Maxim Froger

Maxim Froger is een bekend gezicht, niet alleen als de zoon van de beroemde zanger en Toppers-oprichter René Froger , maar ook als een opvallende deelnemer aan het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson . In dit avontuurlijke programma krijgen we de kans om Maxim beter te leren kennen. Op de officiële website van Maxim Froger wordt duidelijk dat hij trots is op zijn bekende achternaam, maar ook zeker zijn eigen stijl en identiteit heeft ontwikkeld.
Inderdaad: Maxim is de zoon van de legendarische zanger René Froger, maar hij bewandelt nu zelfstandig het pad van de muziek. Vorig jaar bracht hij zijn debuutsingle ‘ Wie ‘ uit, een liefdesliedje waarin hij zingt: ‘ Wie kent me beter dan jij.’

Vriendin

En dat lied heeft nu een nog grotere betekenis. Hij kan het nu zingen voor zijn knappe vriendin Ruby van Wanrooij. Ook zij is trots op haar vriend en ze deelt regelmatig, met haar twaalfduizend volgers, leuke kiekjes op Instagram van zichzelf met Maxim.
Waar Maxim zijn stem gebruikt voor zijn werk, gebruikt Ruby haar lijf. Ze is namelijk professioneel danseres, danslerares en model. Ook dit deelt ze maar al te graag op sociale media.

Nieuwe stap

Maxim heeft een prachtige gezinswoning in Blaricum aangeschaft , gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk genaamd de Blaricummermeent. Dit moderne huis met een prachtig rieten dak stond te koop voor 895 duizend euro en is gelegen op een rustige locatie met uitzicht op een sfeervol plantsoen.
Het stel plaatste twee weken geleden een foto van hen samen met een glas champagne. Op de andere foto is te zien dat Ruby de sleutels vast heeft van hun nieuwe plekje. “Alles samen “, schrijven de twee bij de foto. De twee gaan nu dus officieel samenwonen !