Niks missen van Winter Vol Liefde?: Zo volg je de deelnemers

Entertainment
door Indy
zondag, 17 december 2023 om 12:30
socials kandidaten winter vol liefde
Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde staat voor de deur. Vanaf maandag kunnen we vier dagen in de week genieten van de avonturen van de deelnemers die in een winters gebied op zoek zijn naar de liefde. We hebben al kort kennis kunnen maken met Benjamin, Edith, Guido, Marco en Saul en we zullen ze het gedurende seizoen ongetwijfeld beter leren kennen. Mocht je nu al geen genoeg kunnen krijgen van de deelnemers dan hebben we goed nieuws voor je: op Instagram delen de kandidaten foto's en video's, leuke nieuwtjes en een kijkje achter de schermen over hun winterse liefdesavontuur.

Winter Vol Liefde

Een B&B Vol Liefde spin-off kan na het grote succes van het programma niet uitblijven. In Winter Vol Liefde worden Nederlanders in het buitenland aan de liefde geholpen. Ten opzichte van het originele programma hebben de kandidaten niet per se een B&B, maar hebben een winterse baan. Skileraar, husky-slee-rijder of restaurantmanager in een winters gebied: het kan allemaal!

De kandidaten

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde volgt vijf kandidaten: Benjamin, Edith, Guido, Marco en Saul gaan het liefdesavontuur in de sneeuw aan.

Benjamin

De 26-jarige Benjamin heeft zijn thuis op een indrukwekkende 2000 meter hoogte in een Zwitsers skioord. Het liefst start hij zijn dag zonnend op de skipiste. Hij werkt in de horeca en staat bekend als een spontane, zorgzame en betrouwbare persoon die het leven ten volle viert.
Op Instagram deelt Benjamin maar al te graag foto's en video's over zijn tripjes. Hij zal ons ongetwijfeld ook nog meenemen in zijn Winter Vol Liefde -avonturen.

Edith

De 51-jarige Edith woont samen met 14-jarige zoon in Tirol. Ze verhuurt appartementen en heeft een handel in glamping chalets. Naast het harde werken, zorgt Edith ook voor voldoende ontspanning. Haar passies zijn skiën, dineren in restaurants en ontspannen in de sauna.
Edith is een trotse moeder en deelt dan ook maar al te graag kiekjes met haar zoon. Ook op haar profiel kunnen we genieten van winterse taferelen in het Oostenrijkse Tirol.

Guido

In het Zweedse Lapland woont de 43-jarige Guido. Het beheren van zijn eigen kampeerterrein in Lapland was een droom die werkelijkheid werd voor hem. Gedurende de zomermaanden organiseert Guido diverse activiteiten zoals wandeltochten, vissen en kanoën. In de wintermaanden is hij actief als leraar op een basisschool.
Hij mag zijn droomvrouw dan nog niet hebben gevonden, maar dat betekent niet dat hij niemand in zijn leven heeft om mee op avontuur te gaan. Guido post regelmatig foto's samen met zijn hond. De twee trekken vaak uit naar prachtige berglandschappen in Lapland.

Marco

Marco is 55 jaar en runt een boetiekhotel in Noorwegen. Hij werkt keihard, maar is ook een echte levensgenieter. Hij houdt van sneeuwwandelen, skiën en sleeën met husky’s. Ook ijsbaden nemen is een van zijn hobby’s.
Hij neemt ons op Instagram met name mee in de prachtige omgeving waarin hij zich bevindt.

Saul

Saul is 29 jaar oud en runt samen met zijn broers een makelaarsbedrijf in Riederalp, Zwitserland. De vijf broers zijn niet alleen familie, maar ook beste vrienden van elkaar. Saul woont in een schitterend appartement met een adembenemend uitzicht op de Matterhorn.
Ook Saul biedt op Instagram een kijkje in zijn leven in het winterse Zwitserland. Zijn account is helaas privé, maar hij is te vinden onder de volgende naam: saulnaftalicoltof .
Volg de kandidaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde
zal te zien zijn vanaf maandag 18 december 2023 op RTL4 en Videoland .