Zo zag Jeroen Pauw er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 14 september 2024 om 10:20
jeroen site 800x500
Jeroen Pauw is een bekende Nederlandse televisiepresentator, journalist en producer. Hij is voornamelijk bekend als de presentator van verschillende talkshows zoals Pauw & Witteman en later Pauw. Hierin worden zowel maatschappelijke- als politieke onderwerpen besproken. Jeroen weet de aandacht van een kijker te behouden door zijn scherpe interviewstijl. Zo maakt Jeroen al een lange tijd, een groot deel uit in de Nederlandse televisiewereld. Ben je al benieuwd hoe Jeroen er vroeger uit zag? Blijf dan lezen! 
Jeroen Pauw is al sinds zijn jeugd, actief in de Nederlandse journalistiek! Zo had hij verschillende bijbaantjes in de freelance-journalistiek en werkte hij onder andere bij het radiojournaal van de AVRO. Er zijn maar weinig dingen die Jeroen niet heeft gedaan in de journalistiek, zo laat dat maar weer zien hoe veelzijdig hij is. Zo werkte Paul als freelance-nieuwslezer voor de Radionieuwsdienst van het ANP maar ook als omroeper en programmamaker voor Radio Nederland Wereldomroep.

Televisie

Na jarenlang gewerkt te hebben bij de radio, was het voor Jeroen tócht echt tijd om te werken bij de televisie. Daar begon Jeroen als presentator van RTL Nieuws, een veelbekeken nieuwszender. De meesten mensen kennen Jeroen voornamelijk van het programma Pauw & Witteman. Dit presenteerde Jeroen samen met Paul Witteman. Het is een écht praatprogramma, dat op een vast tijdstip op televisie verscheen. Later ging Jeroen op hetzelfde tijdstip, verder met zijn eigen programma genaamd Pauw. De laatste aflevering was te zien in december 2019.

Privé

Zo zakelijk Jeroen op televisie verschijnt, zo'n wild leven heeft hij in zijn privétijd! Zo onthulde Jeroen in 2011, in Kwestie van Kiezen dat hij ruim tweehonderd bedpartners op zijn lijstje heeft staan! In het JFK Magazine, lichtte Jeroen het statement toe: "Ik vind het ook wel een beetje ordinair. Maar ik ben me er wel van bewust". Toch verzekerde Jeroen dat het allemaal wel een beetje 'meevalt' en dat dit luchtiger bekeken kan worden. "Mensen vinden het leuk om verhalen groter te maken. Aan de andere kant is het wel zo dat ik best veel relaties heb gehad, en ook met vrouwen die bekend waren, waardoor het wat breder is uitgemeten allemaal." Verder heeft Jeroen geen kinderen en lijkt hij van het leven te genieten. Inmiddels is Jeroen al heel wat jaren gelukkig met zijn Zoé Godijn. De twee zijn zo'n zeven jaar samen, en dat lijkt nog aardig goed te gaan! 
Ben je benieuwd hoe Jeroen er vroeger uitzag? De foto is hieronder te bekijken!
Bron: Story
Bron: Story