Zoveel kost een nachtje in de Schotse Hooglanden in de B&B van Robert!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 14 september 2024 om 16:21
bb 2024 robert jan portrait 4 5
Robert Jan, wie kent 'm niet? Robert kunnen de meeste mensen kennen vanwege zijn deelname aan het bekende programma B&B Vol Liefde. Hoewel Robert helemaal in de Schotse Hooglanden woont, is hij de vrouw van zijn dromen nog niet tegengekomen. In het programma kunnen we zien hoe de dates van Robert verlopen en of die vrouw er misschien wel tussen zit! Heb je altijd al een tripje willen maken naar Schotland? En ben je benieuwd voor welk bedrag je kan overnachten in de B&B van Robbert? Blijf dan lezen!
Robert Jan heeft de kijkers aan de buis gekluisterd weten te houden door zijn charmes. Robert is een charmante B&B-eigenaar, die het wel zag zitten om mee te doen aan het bekende programma B&B Vol Liefde. Robert stond vooral bekend om zijn open houding en zijn verlangen naar een diepgaande connectie. Met zijn gastvrije karakter en gevoel voor humor wist hij een ontspannen sfeer te creëren in zijn B&B, wat hem geliefd maakte bij de dames die hem kwamen opzoeken. 

Eerlijkheid

Gedurende het seizoen had Robbert een paar sterke connecties, maar hij bleef kritisch en luisterde goed naar zijn eigen gevoelens. Hij was niet bang om moeilijke gesprekken aan te gaan en liet duidelijk weten wat hij zocht in een partner. Door de avonturen die Robert met de vrouwen heeft meegemaakt, is hij meer te weten gekomen over de karakters en wat wel of niet bij hem paste. Uiteindelijk stond Robert voor een moeilijke keuze en twijfelde hij. Helaas heeft Robert niet de liefde van zijn leven ontmoet, maar hij gelooft wel dat de ware nog op zijn pad zal komen.

Overnachting

Een ding wat zeker is: Robert heeft zijn hart verloren aan de Schotse Hooglanden. Dit is dan ook helemaal te begrijpen na het zien van de prachtige omgeving waar de B&B zich bevindt! Robert heeft een eigen jachtlodge gelegen in een plaatsje wat Dornoch heet. Het ligt helemaal in de wildernis, maar is wel op twee uur rijden van Balmoral Castle. Dit is het buitenverblijf van de Britse Royals, voor als je ze wil spotten! Denk je aan Schotland, dan staat de natuur en de Schotse whisky's centraal! Robert maakt de Schotland-beleving compleet, zo zijn er allerlei mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Zo is het mogelijk om een middag te vissen, wandelen, jagen en zelfs golven! Maar wat de prijzen hiervan zijn, dat laat Robert geheim. Er wordt eerst gekeken naar wat de wensen zijn en later komt de rekening!
Bron: B&B vol reizen
Bron: B&B vol reizen
Beeld: B&B Vol Liefde