Dit is de woning van Yolanthe Cabau in LA

BN'ers
door Noor
zaterdag, 01 april 2023 om 9:50
ontwerp zonder titel 229
Yolanthe Cabau woont zeer afwisselend. Ze heeft een huis in Amsterdam, Ibiza maar ook in het bruisende Los Angeles. Wel eens benieuwd hoe haar huis eruit ziet in LA? Dat zullen we je gaan laten zien.

Wie is Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Haar bekendste ex is voetballer Wesley Sneijder waar ze ook een zoontje mee heeft, Xess Xava. Samen met haar zoontje wonen ze dus ook voor een groot deel in Los Angeles. Ze had al langer plannen om naar Amerika te verhuizen, maar toen de scheiding met Wesley in gang kwam, besloot Yolanthe er ook echt werk van te gaan maken. Ze had een duidelijk doel voor ogen waarom ze naar LA wilde verhuizen, ze wilde hier namelijk doorbreken. Ze volgt acteerlessen, als actrice ben je nooit klaar met leren vertelde ze in die tijd tegen Veronica Inside. “De plek waar veel bekende acteurs ook nog steeds komen – want als acteur ben je nooit klaar met leren.” Ze woonde toen in een luxe appartement in de bruisende stad.

Appartement van Yolanthe in LA

Ze woont in een luxe penthouse in een resort in Los Angeles. “Alle woningen zijn voorzien van gloednieuwe keukens en badkamers. U zult genieten van granieten en kwarts werkbladen, soft-close kasten, roestvrijstalen apparaten en vinyl houten vloeren”, heeft Yolanthe verteld. Alle bewoners kunnen gebruik maken van alle faciliteiten binnen het resort zoals een zwembad en sportschool. De sportschool moet Yolanthe wel aanspreken, want daar zal ze vaak te vinden zijn. Ze heeft namelijk zelfs haar eigen sportmerk. Omgerekend betaalt ze 5.500 euro per maand. Het appartement kun je via een online tour hier bekijken. Op de beelden is het niet gemeubileerd, maar je zult een goed beeld krijgen van de binnenkant van het pand.