Wie is de gelukkige persoon aan de zijde van Geraldine Kemper?

BN'ers
door Lois
zaterdag, 04 mei 2024 om 15:30
geraldine
Geraldine Kemper, een bekende presentatrice van diverse televisieprogramma's zoals Spuiten en Slikken, Je zal het maar zijn en Five Days Inside, schittert momenteel op de buis als onderdeel van Big Brother.

Carrière

Haar carrière kreeg een vliegende start in 2009 toen ze deelnam aan het programma Sterretje Gezocht, waar presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno op zoek waren naar een nieuwe presentatrice voor BNN. Geraldine kwam als winnaar uit de bus en haar succesverhaal begon. Ze betrad al snel de mediawereld met rollen in programma's als Onderweg Naar Morgen en Try Before You Die.
Later maakte ze haar markt bij programma's als Spuiten en Slikken, 3 op Reis en Je zal het maar zijn. In 2019 maakte Geraldine de overstap naar RTL, waar ze te zien was in shows zoals The Voice of Holland en Big Brother. Daarnaast host ze momenteel een podcast met Gwen van Poorten genaamd De Grote Gwen en Geraldine Show.

Verliefd

Sinds juli 2020 is Geraldine gelukkig met haar vriend Freek. In een aflevering van Rooijakkers over de vloer in maart 2021 deelde Geraldine haar verliefdheid met het publiek en liet ze een foto van hen samen zien. ‘Ik ben echt heel erg verliefd. Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen. Er hangt iets in de lucht, maar je zegt het de hele tijd niet. Want je denkt ook: ik moet wachten tot het moment dat je echt voelt 'dit is het'. Maar ik ben heel erg verliefd'.

Geraldine Kemper vriend

Hoewel we Freek eigenlijk nooit zien in de media vertelt Geraldine weleens over hun relatie. Zo deelde de presentatrice begin 2023 dat het stel een best wel avontuurlijk seksleven heeft. Zo delen ze regelmatig de lakens met iemand anders erbij. ‘We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij gesekst en dat vond ik leuk’, deelde Geraldine in LINDA.Meiden. ‘Ik ben gek op deze man, maar seks kan ik los van liefde zien.’ Geraldine heeft eerder flink onder vuur gelegen door haar avontuurlijke seksleven, zo geloofde Evert Santegoeds niks van haar pikante verhalen. "Ze wil gewoon aandacht."