Zo zag Caroline van der Plas er vroeger uit

BN'ers
door Noor
vrijdag, 31 maart 2023 om 20:50
ontwerp zonder titel 191
We kennen Caroline van der Plas allemaal als politici, die alles op tafel gooit wat ze denkt. Johan Derksen heeft eens even oude foto's van Caroline bekeken en vertelde dat de jonge Caroline een ’tenger, mooi meisje’ was.

Bizar

Nog nooit eerder heeft een politieke partij voor elkaar gekregen wat de Boeren Burger Beweging wel deed. De partij werd in alle provincies de grootste. Inmiddels kent iedereen Caroline wel maar de vraag is eigenlijk hoe ze er vroeger uit zag. Zou je haar nog kunnen herkennen in de kleinere Caroline.

'Tenger, mooi meisje'

De mannen van Vandaag Inside hebben het er ook even over gehad. Die zeiden dat Caroline vroeger een 'tenger, mooi meisje' was. Na deze uitspraak was iedereen natuurlijk wel benieuwd hoe ze er vroeger uit zag. Caroline heeft dit ook niet gemist en besloot een paar foto's van haarzelf vroeger te plaatsen. 'Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen bedoelde met dat ‘Caroline was een tenger mooi meisje vroeger’. Ze geloven het niet. Nou, dit was de tijd die Johan bedoelde. 'Ja, dit ben ik, in de jaren tachtig', schrijft ze onder haar foto's. Ze kreeft een hoop positieve reacties op de foto's. Lieve Caroline we kennen elkaar niet persoonlijk, maar ik vind je een mooie vrouw, van binnen en van buiten”, heeft een volger gereageerd. Waarschijnlijk ben je nu wel heel benieuwd geworden hoe ze er vroeger uit zag, nou zo.