Katja Schuurman

BN'ers
door Sophie
woensdag, 21 september 2022 om 15:47
katja schuurman
Katja Schuurman is geboren in Bunnik op 19 februari 1975. Al jarenlang is ze bekend als actrice, zangeres en presentatrice. Ook zij was de afgelopen tijd regelmatig het gesprek van de dag.
Bekend geworden
Net zoals heel veel acteurs in Nederland heeft ook Katja Schuurman een rol gehad in de serie Goede tijden, slechte tijden. Dit was tevens haar grote doorbraak. Van 1994 tot 1999 vertolkte ze in de populaire serie de rol van Jessica Harmsen. Samen met GTST-
collega's Babette van Veen en Guusje Nederhorst vormden ze een meidengroep Linda, Roos & Jessica waarmee ze in 1995 de nummer 1-hit Ademnood
uitbrachten. Het trio bracht nog andere singles uit zoals: Druppels, Alles of niets, Goeie Dingen, Lange nacht en 1999X.
Uiteindelijk bracht ze zelf ook nog een aantal singles uit.
Katja Schuurman heeft in verschillende films, series en theaterstukken gespeeld. Zo speelde ze in de films: Interview, Cool, All Stars en Costa!
Privéleven
Katja Schuurman is in 2006 getrouwd met acteur Thijs Römer . Ze kregen samen een kindje en zijn uiteindelijk zo'n negen jaar getrouwd geweest. In 2015 liet het koppel weten dat ze gingen scheiden.
In datzelfde jaar kreeg Katja Schuurman een relatie met chef-kok Freek van Noortwijk, hij is veertien jaar jonger dan zij is. De twee kregen ook samen een dochter, maar besloten in 2021 na een relatie van zes jaar toch uit elkaar te gaan.
Niet veel later vond ze opnieuw de liefde, dit keer bij Niek. Ze doet het echter rustig aan en heeft besloten nog niet samen te gaan wonen met haar kersverse liefde. Ze wil nog even de tijd voor zichzelf nemen.
Grootste schandalen
De actrice lijkt een hele nette vrouw, maar begaat nog wel eens een misstap. Zo nam Katja Schuurman in 1999 twee keer onder invloed deel aan het verkeer, waarbij het bijna verkeerd afliep. In 2003 werd ze hiervoor voor de derde keer veroordeeld.
Helaas is niet iedereen een grote fan van Katja Schuurman. Onlangs scheen ze zich nogal apart te hebben gedragen op het vliegveld. Ze werd op Schiphol gespot en net als elk persoon moest ook zij wachten op haar koffers. Iedereen heeft natuurlijk een verschillende manier van 'tijd doden', maar die van Katja vonden mensen wel héél opvallen. De besloot om plotseling in de rij even wat yoga-workouts te gaan doen. Ook een manier om je tijd nuttig te besteden natuurlijk.
Dit schijnt ook niet de eerste keer te zijn, ze zou ook al een keer gespot zijn op het strand toen ze even een workout aan het doen was. Natuurlijk geen gigantisch schandaal maar apart is het wel, zo krijgt ze in ieder geval de aandacht waar ze om vraagt.
In 2019 ging er ook al eens een verhaal rond over Katja Schuurman. Dit keer niet over het vliegveld, ook niet over de vakantiebestemming maar het moment er tussenin: in het vliegtuig. Ze zou zich nogal misdragen hebben tijdens een KLM-vlucht van Johannesburg naar Amsterdam. Ze scheen nogal luidruchtig te zijn en zich te hebben opgedrongen aan een mannelijke passagier. Zelf reageerde ze ook op de geruchten, ze vertelde dat je niet alles moet geloven wat je hoort maar dat ze misschien wel wat luidruchtig was en voortaan zou fluisteren.