Maan de Steenwinkel

BN'ers
door Sophie
dinsdag, 20 september 2022 om 10:19
maan de steenwinkel
Maan de Steenwinkel , beter bekend als Maan, is geboren in Utrecht op 10 februari 1997. Ze staat bekend als Nederlandse zangeres en actrice.
Bekend geworden
Maan de Steenwinkel staat sinds 2015 in de spotlights. Ze nam in dat jaar deel aan The Voice of Holland. Ze won op 29 januari 2016 de finale van het programma onder leiding van Marco Borsato. Een paar dagen laten kwam de single Perfect World,
geproduceerd door Hardwell in de Mega Top 50 op NPO 3FM. De zangeres ontving hiervoor een gouden plaat.
Verder stond ze in Ahoy tijdens Toppers in concert 2016, deed ze mee aan Beste Zangers en Dance Dance Dance.
Privéleven
Maan de Steenwinkel heeft ooit aangegeven dat ze het moeilijk vindt dat niet alles in haar leven meer privé is.
De zangeres had een tijdje een relatie met Tony Junior , bekend als dj en de Bachelor . In 2019 lieten de twee weten dat ze geen relatie meer hadden. Hierover deelde ze het volgende op haar Instagram:
"Helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan."
In de tijd na de breuk gingen er verschillende geruchten op rondom haar liefdesleven. Zo gingen er roddels rond dat er wel eens iets geweest zou kunnen zijn tussen Maan en Marco Borsato, zou ze het zo nu en dan gezellig hebben gehad met Ali B en zou ze in de bezemkast zijn gedoken met Freek van Suzan & Freek.
Nu lijkt het er heel sterk op dat Maan de Steenwinkel nu écht een nieuw liefje heeft gevonden. Natuurlijk was het roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die met een foto kwam. Het zou gaan om Karel Gerlach van de populaire band Goldband. Ze zouden samen gespot zijn in de Parade in Amsterdam en ze zouden samen op een festival hebben gestaan. Hij zou zijn armen om haar heen hebben geslagen, ze lijken dus zekerhappy in love.
Grootste schandalen
Er gaan al jarenlang geruchten rond rondom Marco Borsato en Maan de Steenwinkel. We weten dat Marco redelijk wat affaires heeft gehad in zijn huwelijk met Leontine, hierdoor gingen de verhalen rondom Maan snel rond. Ze hield zich altijd stil over de geruchten, maar liet zich na de schokkende aflevering van BOOS over The Voice of Holland
uit over de situatie. Ze liet weten zich nooit onveilig te hebben gevoeld en dat er nooit iets gebeurd is met betrekking tot het programma. Hiermee ontkracht ze ook direct de geruchten over haar en Ali B.
Ondanks dat Suzan & Freek onafscheidelijk lijken, ging er toch een gerucht rond over Freek en Maan. Ze zouden samen een avontuurtje hebben beleefd in de bezemkast. Eigenlijk kon niemand het geloven, vooral niet nadat Freek Suzan ten huwelijk vroeg.
Echter schijnt het verhaal wel waar te zijn, Suzan & Freek zouden namelijk een open relatie hebben en mogen zo nu en dan een avontuurtje beleven met een ander. Het schijnt dat vooral Freek hier van zou genieten en heeft dat dan ook zeker gedaan met collega Maan.