Oplichters gesignaleerd op Facebook Sonja Bakker

BN'ers
door Tika
vrijdag, 17 maart 2023 om 15:20
oplichters gesignaleerd op facebook sonja bakker
Het is alweer een tijd geleden dat het plagiaat schandaal van Sonja Bakker boven water kwam. Ze doet haar best om het nu te negeren, maar nu lijkt er weer iets vreemds te gebeuren.

Aparte reacties op de Facebook Sonja Bakker

Sonja pakt de draad weer lekker op. Op Facebook post ze eigenlijk wel dagelijks weer recepten. Normaal gesproken krijgt ze vooral reacties van vrouwen die helemaal goed gaan op haar recepten, maar nu zijn er ook mannen die reageren. Het enige is dat zij niet reageren op haar recepten, want dat kan ze gestolen worden. Ze reageren met dingen die er totaal niks mee te maken hebben."Hallo schoonheid, hoe gaat het? Kun je me alsjeblieft een vriendschapsverzoek sturen?”, schrijft iemand. Beetje vreemd.

Sonja vindt het maar prima

Het is niet dat ze af en toe zo'n berichtje krijgt, maar er zijn tig van dit soort berichten. Aangezien ze de reacties niet verwijderd, lijkt het erop dat ze geniet van deze mannelijke aandacht. Hoewel Sonja de reacties negeert, gaan sommige vrouwen er wel op in. "Dank je wel, maar nee ik heb geen interesse. Ik heb alleen echte vrienden die ik ken”, schrijft iemand. Er staan zelf berichten op van drie weken geleden.