Grote verandering voor de zoon van Sylvie Meis

BN'ers
door Noor
vrijdag, 17 maart 2023 om 11:47
ontwerp zonder titel 198
Voor Damián van der Vaart staat er een grote verandering op de planning. Zijn vader Rafael verhuisd namelijk binnenkort naar Roemenië, maar zijn zoon gaat niet mee. Hij gaat ook niet bij zijn moeder Sylvie Meis wonen, maar waar dan wel?

Rafael verhuist voor de liefde

Rafael hoop dat die deze zomer naar Roemenië kan gaan verhuizen voor de liefde. Zijn grote liefde Estavana Polman en hun dochtertje Jesslynn wonen daar nu namelijk al. Rafael kijkt er erg naar uit om bij zijn gezinnetje te gaan wonen, ook al in zijn gezin dan nog niet helemaal compleet. Zijn zoon, die Rafael samen met Sylvie Meis heeft, woont namelijk nu bij zijn vader in Denemarken. Hij is niet van plan op met zijn vader mee te gaan naar Roemenië, hij heeft namelijk al een carrière die startende is. Hij staat namelijk onder contract bij de club Esbjerg fB en zal dus niet met zijn vader mee gaan.

Damián terug naar Nederland

Beide zijn ouders wonen niet meer in het kleine Nederland. Sylvie Meis woont namelijk op dit moment in Duitsland. Hoogstwaarschijnlijk zal Damián binnenkort weer terug keren naar Nederland, want hij krijgt waarschijnlijk binnenkort een contract bij SC Heerenveen die hij gaat tekenen. Volgens zijn vader Rafael is het nog niet helemaal zeker en zitten er nog ruwe randjes aan. "We moeten even kijken hoe we dat gaan doen”, vertelt hij aan weekblad Story. Normaalgesproken ga je bij een club als Heerenveen bij gastouders wonen. Maar dat wil Damián niet", legt zijn vader uit.

Opa en Oma

De opa en Oma en dus de ouders van Rafael wonen in Beverwijk en zullen Damián veel gaan helpen. " Maar Heerenveen is natuurlijk wel een eindje weg voor hen. Dat is ook wat ik bedoelde met die haken en ogen. We moeten even kijken hoe we een en ander gaan organiseren”, legt Rafael uit. Damián zal op dat moment zeventien jaar zijn en kan prima een dagje alleen zijn vindt zijn vader. "Maar ik zal wel het nodige van mijn ouders moeten vragen. Gelukkig hebben zij de tijd daarvoor, en ze vinden het ook hartstikke leuk.”