De affaire van Waylon is in verwachting

BN'ers
door Tika
vrijdag, 17 maart 2023 om 11:15
de affaire van waylon is in verwachting
Nadat Waylon alle demonen in zijn hoofd heeft verslagen, leek het rustig te zijn rondom hem en Bibi Breijman. Het bleek stilte voor de storm want in de studio van de zanger werden andere dingen gedaan dan nummers opnemen. En wat blijkt? Eén van zijn affaires is in verwachting!

Nog niet loyaal

Vorige week werd duidelijk dat Waylon zich nog steeds niet zo netjes gedraagt . Blijkbaar had hij nog steeds een dubbele agenda. Yvonne Coldeweijer plaatste de juice op haar Instagram. "Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit." Thuis is de situatie ook niet echt optimaal. Laatst werden ze gespot bij een 'gezellig' familie-uitje. "Volgens een spion hebben ze geen woord gewisseld en leek het niet echt een gezellig gezinnetje", schrijft Yvonne. Al had hij destijds zo'n spijt van zijn acties, lijkt het erop dat hij niks heeft geleerd.

Affaire van Waylon zwanger

Realityfbi bracht het nieuws dat de affaire van Waylon in verwachting is. Dat bezorgde de zanger vast een hoop stress op. Wanneer deze affaire plaatsvond is niet geheel duidelijk. Volgens het roddelkanaal zou het al een tijd geleden zijn, dus de kans dat Waylon de vader is, is niet heel groot, maar laten we het niet uitsluiten.
de affaire van waylon is in verwachting 6414431ba6a77
Beeld: Instagram @reality_fbi
de affaire van waylon is in verwachting 2 64144312306f1
Beeld: Instagram @reality_fbi
Zou Bibi nog steeds bij hem blijven als blijkt dat Waylon wel de vader is?