Slachtoffers The Voice-schandaal reageren op relatie Linda de Mol

BN'ers
door Tikadinsdag, 21 februari 2023 om 14:50
ontwerp zonder titel 9 1
Het is alweer een jaar geleden toen het schandaal rondom The Voice of Holland naar buiten kwam. In de tussentijd zijn er veel speculaties geweest of Linda de Mol nog samen is met Jeroen Rietbergen aka Vieze Jeroentje. Nu worden ze de laatste tijd vaker gespot samen. Zo ook afgelopen week in Parijs. De vermeende slachtoffers zijn hier nu ook van op de hoogte.

Reactie van Linda de Mol

Destijds heeft Linda zich één keer geuit over de hele situatie. Dit deed ze toen in haar tijdschrift LINDA. Lovende reacties kon ze niet verwachten. Verder wil ze ook niet meer spreken over het schandaal. Zo liet haar management aan Shownieuws weten dat ze niemand een verklaring schuldig is over wat er speelt in haar privéleven.

Reactie van de slachtoffers

Advocaat Sébas Diekstra heeft over het weekend meerdere appjes ontvangen dat Vieze Jeroentje en Linda de Mol een gezellige Valentijnsdag hadden in Parijs. Diekstra staat dicht bij de slachtoffers, dus zij zijn nu ook op de hoogte van de taferelen van VJ. Ze zijn van mening dat Linda alles zelf moet weten, maar begrip zullen ze niet hebben voor haar. Zijn we het helemaal mee eens!