Thomas van der Vlugt

BN'ers
door Sophiezondag, 04 september 2022 om 16:59
thomas van der vlugt
Thomas van der Vlugt, bekend van onder andere StukTV, is geboren op 8 mei 1992 in Utrecht. Naast onderdeel te zijn van het trio van StukTV, is hij dj, presentator en klaarblijkelijk zanger.
Bekend geworden
Thomas van der Vlugt heeft zijn naamsbekendheid te danken aan StukTV. In 2012 werd hij hier de presentator van en ook is hij medeoprichter. Samen met Giel de Winter presenteerde hij de eerste aflevering en niet veel later kwam Stefan Jurriens ook om de hoek kijken. Hij deed buiten de programma’s die het trio maakt ook mee aan andere programma’s: Spotlight, Dare en een rol in de film van mede-YouTuber Dylan Haegens: De Film van Dylan Haegens. Natuurlijk werd Thomas een stuk populairder na zijn deelname aan De Bachelor. Hij werd hierdoor voornamelijk bekend bij het wat oudere publiek.
Privéleven
We kunnen wel stellen dat we erg weinig weten over het privéleven van Thomas van der Vlugt. Ondanks dat hij al 10 jaar in het vak zit, weet hij veel verborgen te houden. We weten wel dat hij altijd erg losbandig was en in het weekend vaak niet in zijn eigen bed belandde, als je snapt wat we bedoelen.
Echter kwamen we ineens veel over hem te weten en zagen we een hele andere kant van Thomas op het moment dat hij De Bachelor werd. Hij stelde zich open naar de dames en hij leek zijn wilde haren te hebben verloren op het moment dat hij besloot de laatste roos aan Merel te overhandigen in de finale. Helaas was het sprookje met zijn bondgirl erg snel voorbij. Thomas zette een punt achter de relatie, tot groot verdriet van Merel.
We lezen veel roddels op het internet en ook Thomas is iemand die nauwlettend in de gaten gehouden wordt door de spionnen van de roddelkanalen. Zo horen we hier en daar geluiden dat Thomas een relatie zou hebben met de 39-jarige Ananda Hagens, een multimiljonair uit Blaricum. Ze zou twee kinderen hebben uit een vorige relatie en als een blok gevallen zijn voor Thomas. Echter is hiervan door beide partijen nog niks bevestigd, maar we hopen dat dat uiteindelijk wel zal gaan gebeuren.
Grootste schandalen
De schandalen begonnen bij Thomas een beetje op het moment dat hij De Bachelor werd. Natuurlijk werd hij een doelwit voor roddelkanalen en kon hij niets meer doen dat niet gezien werd. Van écht grote schandalen is niet echt te spreken in onze ogen. Het was natuurlijk een schandaal hoe hij Maureen bijna voor de gek hield met mijn eindspeech in de finale, maar dat terzijde. Er zijn veel roddels rondgegaan dat Thomas tijdens zijn relatie met Merel ook regelmatig in een ander bed sliep, niet bij Merel in ieder geval. Hij zou nog steeds regelmatig met andere dames afspreken terwijl hij en Merel aan het daten waren. Hier hebben Thomas en Merel zich beiden nooit over uitgelaten. De reden van debreak-upis eigenlijk nooit écht bekend geworden, de twee spreken elkaar echter niet meer. Het lijkt er dus op dat de twee niet bepaald als vrienden uit elkaar zijn gegaan.