Sarah van Soelen

BN'ers
door Sophiemaandag, 05 september 2022 om 11:20
sarah van soelen
Sarah van Soelen, beter bekend als 'de vriendin van..' niemand minder dan André Hazes . Ze is geboren op 3 november 1997 in Vlaardingen en werkzaam als model. influencer en ze is het gezicht van de winkelChica's Winny & Alice.
Bekend geworden
Sarah van Soelen werd in maart 2021 in één klap ontzettend populair. Dit kwam omdat Monique Westenberg en André Hazes op dat moment een punt zetten achter hun verloving en relatie. Al snel liet hij de naam van Sarah vallen als 'zijn steun en toeverlaat in deze moeilijk tijd'. Niet veel later werd bekend dat de twee een relatie hadden en ze trokken snel bij elkaar in.
Privéleven
Er is veel naar buiten gekomen over het privéleven van Sarah van Soelen. Dit kwam met name door haar relatie met André Hazes. Hij maakte bekend dat zij zijn 'steun en toeverlaat' was in een moeilijke tijd en daardoor begon het balletje te rollen. De twee kregen een relatie en trokken snel bij elkaar in, in een appartement in Rotterdam. Ze leken gelukkig met elkaar en het leek alsof niets hen kon breken. Totdat ineens de foto's werden verwijderd en de roddels naar buiten kwamen dat de twee niet meer samen zouden zijn. Lang hielden de twee zich stil over de break-up
maar uiteindelijk kwam Sarah met het verlossend woord dat ze niet meer samen zijn. André zelf heeft er nooit wat over losgelaten. Later werd Sarah aan verschillende mensen gelinkt, maar ondertussen lijkt ze met niemand een relatie te hebben.
Grootste schandalen
Ondanks dat Sarah vele in het nieuws is geweest, in positieve en negatieve zin, kunnen we niet bepaalde praten over een 'groot schandaal'. De breuk tussen haar en André was een heel groot ding natuurlijk, maar dat is niet zodanig heftig geweest dat we van een schandaal spreken. Wel kwam er naar buiten dat Sarah van Soelen opnieuw opgenomen zou zijn in een afkickkliniek. Ze heeft een aantal jaren geleden problemen gehad met een verslaving aan verboden middelen. Echter stak ze hier een stokje voor, aangezien ze al jaren clean blijkt te zijn. Natuurlijk is dat geen schandaal, maar iets om ontzettend trots op te zijn.