BN'ers

Deze BN’ers blijven Marco Borsato steunen: ‘Hij blijft welkom bij mij’

marco borsato steunen

Er zijn vele verhalen rondom Marco Borsato naar buiten gekomen, waardoor velen hebben besloten afstand te doen van hun liefde voor de zanger. Toch zijn er een aantal bekende Nederlanders die altijd aan zijn zijde zullen blijven staan.

Leontine Borsato

Leontine Borsato liet onlangs weten dat ze altijd aan de zijde van Marco Borsato blijft staan. Ze gelooft volledig in zijn onschuld. “Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet”, vertelde ze eerder. “Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen.” Ondanks dat ze op dit moment geen relatie hebben met elkaar, heeft ze toch besloten hem altijd te steunen.

Natuurlijk horen hier ook gun kinderen Senna, Jada en Luca Borsato bij. Zij steunen hun vader.

Connie Witteman

Connie Witteman vertelde in maart dat ze nooit twijfels over Marco heeft gehad. Ook liet ze zich laatst uit over de schade die is aangericht bij Marco in de afgelopen twee jaar. Zij ontplofte op Instagram over de berichtgeving dat we volgende maand horen of Marco vervolgd gaat worden. “Ik kan zeggen dat ik Marco al heel lang goed ken en dat ik van de beschuldigingen tot nu toe niets geloof tot het tegendeel bewezen is”, schreef ze. “Het blijft schandalig dat zo’n grote artiest en geweldige vader en man zó naar de klote is geholpen!!”

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang een goede vriendin van Marco Borsato en heeft ook besloten om hem in deze moeilijke tijd niet te laten vallen. In februari dit jaar liet zij zich uit over haar vriendHiermee wilde ze hem een hart onder de riem steken. “Marco is voor mij een geweldige artiest, die ik de wereld gun. Hij blijft welkom bij mij.”

Verder zijn er zowel bekende als onbekende mensen die Marco Borsato altijd zullen steunen, tot het tegendeel is bewezen.