4 dingen waar je voor moet oppassen als je scherm kapot is

Entertainment
door Sophie
woensdag, 10 mei 2023 om 9:00
patricia paay samsung seo
Een kapot scherm is altijd ontzettend vervelend en soms kan je er niks aan doen. Je laat hem per ongeluk uit je handen vallen en met heel veel angst pak je hem op van de grond. Soms kun je gelukkig ademhalen omdat je een heel scherm ziet, maar soms heb je wat minder geluk. Toch zijn er vier dingen waar je voor moet oppassen als je scherm toch kapot is gegaan.

Direct repareren

Eigenlijk blijft het natuurlijk het allerbeste om je telefoon direct te laten repareren. Zo voorkom je onnodig veel schade. Loop jij nou toch al tijdje rond met een kapotte telefoon? Dan kun je je telefoon laten repareren bij Samsung reparatie van ThePhoneLab !

Je handen en ogen

Pas goed op voor je handen! Een kapot scherm kan heel gevaarlijk zijn voor je vingers. Bij de kleinste scheurtjes kan het glas los raken en uit je scherm vallen. Het gaat hier vaak om scherpe stukjes glas waarmee jij heel makkelijk je vingers kunt bezeren. Ze kunnen er bij een verkeerde beweging ook makkelijk uitschieten, dus ook voor je ogen oppassen! Neem een voorbeeld aan Rico Verhoeven! Hij als topsporter zou vast heel goed oppassen dat zijn Samsung niet kapot gaat. Hij moet voorkomen dat hij scherven in zijn handen of ogen krijgt!

Water

Tegenwoordig kunnen veel telefoons heel goed tegen water, maar dat is toch een ander verhaal als je rondloopt met een kapot scherm. Je telefoon kan waterdicht zijn, maar als er iets zoals je scherm kapot gaat kan er bij contact met water, water in je telefoon komen waardoor deze kapot kan gaan.

Een onverzorgde uitstraling

Een kapotte telefoon staat nou eenmaal niet netjes, laten we eerlijk zijn. Als jij bij een sollicitatiegesprek je telefoon met kapot scherm op tafel legt, staat het toch minder verzorgd dan als je telefoon gewoon heel en netjes is. Patricia Paay zal je waarschijnlijk nooit met een kapot scherm zien, de altijd tot in de puntjes verzorgde dame zal er altijd voor zorgen dat haar telefoon er net zo goed uitziet als zijzelf.

Je scherm gaat niet meer werken

Als je geluk hebt, doet je scherm het nog, ondanks dat deze kapot is. Maar in veel gevallen gaat dit langzaam maar zeker toch achteruit. Als er stukjes uit je scherm gaan vallen, laten grote delen van je scherm los van je telefoon. Hierdoor kan het voorkomen dat je je scherm, of delen hiervan, niet meer goed kunt gebruiken.