Amy Rose uit Winter Vol Liefde krijgt de volle laag op X

Entertainment
door Indy
dinsdag, 19 december 2023 om 11:32
amy rose bak kritiek x
Gisteren is het eerste seizoen van Winter Vol Liefde van start gegaan. We maken kennis met Amy Rose die afreist naar Saul in Zwitserland. Ze krijgt het gelijk zwaar te verduren. Op X krijgt de styliste gelijk een bak kritiek over zich heen.

Amy Rose

Amy Rose is een van de dames die heeft gereageerd op de oproep van Saul. De twintigjarige Amy Rose komt uit Veenendaal en is werkzaam als make-up artiest en stylist. De makelaar was onder de indruk van de slecht 20-jarige meid en nodigde haar uit in Zwitserland. Ze is de eerste dame die haar spullen heeft gepakt en is afgereisd naar Saul. “Ik ben wel goed voorbereid. Ik heb wel wat outfitjes en wat spulletjes mee" , zegt de styliste. "Ik houd wel van make-up hier en daar, van lekker gezellig uitgaan, een mooi kleedje aan, hakjes. Ik houd er wel van. Je leeft maar één keer zeg ik altijd en je moet er volop van genieten en je leeft voor jezelf.”
Toen Amy Rose de beelden van Saul voorbij zag komen, was ze gelijk onder de indruk van hem. “Ik zag hem op tv en ik dacht: Wow, ik ga reageren, helemaal leuk. Ik kan het nog niet helemaal geloven en nu sta ik hier in Zwitserland. Een beetje spannend, maar wel heel erg leuk.” Ze denkt een goede match te zijn met de makelaar. “Ik denk dat wij een match kunnen zijn ook qua gezelligheid en ik zag dat hij een familiepersoon is. Ik ook. Ik voelde een soort van connectie. Nu moet hij hem nog voelen, maar gaan we meemaken.”

Twitter

Onder de hashtag Winter Vol Liefde
op X branden de kijkers massaal los over Amy Rose. Vooral haar uiterlijk valt op onder het publiek.
Volgens Saul heeft Amy Rose twee flinke pluspunten, maar het lijkt erop dat de styliste in de video wat hulp heeft ingeschakeld om extra op te vallen bij de makelaar...
Het valt de kijkers op dat Amy Rose genoeg spullen mee heeft genomen om een jaar te vertoeven in Zwitserland.
De verwachtingen voor de outfits lagen hoog, maar deze bleken uiteindelijk toch wat tegen te vallen.
Ook zien de kijkers een verband tussen de dames die zich hebben aangemeld voor Saul.