André Hazes had affaire met Sarah van Soelen tijdens miskraam Monique Westenberg

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 06 oktober 2023 om 11:09
andre hazes affaire sarah van soelen miskraam monique westenberg
André Hazes is eigenlijk nooit écht trouw geweest aan Monique Westenberg . Er komen constant verontrustende verhalen naar buiten over het verleden, dit keer is het weer raak.

Miskraam Monique Westenberg

Gisteren deelden we al een heftig verhaal, dat André Hazes zelf vertelde in Casa di Beau . Het ging over de miskraam die Monique heeft gehad en dat André haar vlak daarna verliet voor een andere vrouw. "Monique kan niet normaal zwanger worden, dus als wij het doen, moet het zeg maar bij de dokter gebeuren", vertelde André. Monique werd ook zwanger van hun tweede kindje, maar helaas kreeg zij een miskraam. "Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik haar eigenlijk verlaten."
André geeft aan zich hier heel schuldig over te voelen en dat hij het helemaal verkeerd heeft aangepakt. Maar het daadwerkelijke verhaal, zit toch heel anders in elkaar.

André Hazes en Sarah van Soelen

Yvonne Coldeweijer deelt een verhaal over de miskraam van Monique. Ze geeft aan dat ze hier destijds al van wist, maar dit niet heeft gedeeld omdat ze een miskraam brengen niet gepast vindt.
"André en Monique zaten in een traject om zwanger te worden" , begint Yvonne. "In die tijd deed André het al met Sarah van Soelen . Hij deed Monique een huwelijksaanzoek, ook al deed ie het met Sarah. Na het aanzoek werd Monique zwanger en André deed het nog steeds met Sarah! Twee maanden later op Bonaire kreeg Monique een miskraam en toen dat gebeurde, zei André: dan ga ik ook meteen bij je weg als ik thuiskom. En hij trok zo in bij Sarah."
Yvonne geeft aan dat dit in de tijd van de pandemie was en destijds grotendeels nuchter was toen hij Monique verliet. Hij was heel veel aan het sporten, maar begon later toch weer met verboden middelen omdat Sarah ook verslaafd zou zijn.
Dit gehele verhaal is één van de redenen dat Yvonne zo streng is voor Monique. "Hoe kan je iemand terugnemen die je zo heeft bedrogen. Kan er met m'n hoofd niet bij" , schrijft ze op Instagram.