Ruban Nicolai ging met verschillende dames vreemd in hotelkamer

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 06 oktober 2023 om 9:33
ruben nicolai vreemdgaan
We kunnen er niet meer omheen: bekende Nederlanders die vreemdgaan . Dit keer is het presentator Ruban Nicolai, die schijnbaar niet trouw kan blijven.

Vreemdgaan in Volendam

We hebben allemaal meegekregen dat de mannen uit Volendam absoluut niet trouw zijn aan hun grote liefdes. Jan Dulles ging meerdere malen vreemd . Zijn toenmalige vriendin Caroline Mol is hier achter gekomen en het verhaal van de dame in kwestie aangehoord toen ze uit elkaar waren. Een dag nadat het nieuws over het vreemdgaan naar buiten kwam, zijn Jan en Caroline getrouwd met elkaar.
Nick Schilder is al 17 jaar samen met zijn vrouw Kirsten, maar zou in elke dorp wel een affaire hebben gehad. “ Van Spanje tot aan elk dorp in Nederland waar hij ooit met Simon heeft opgetreden: het maakte beide heren echt niet uit. Zowel Nick als Simon lachten zich dood in die tijd", schreef Yvonne Coldeweijer op Instagram. "Managers plukten op verzoek zelfs meiden uit de zaal na elk optreden om backstage mee te mogen komen rommelen met de heren. Of om mee te komen naar het hotel. Vrienden van Amstel, De Zomer Voorbij, you name it. Dat de heren nog liedjes zongen lijkt bijzaak!”
Jan Smit is ook zeker niet trouw in zijn relaties. Hij ging vreemd toen hij een relatie had met Yolanthe Cabau . Hij ging vreemd met Liza, de vrouw waar hij nu een relatie mee heeft. Ook zou hij op Ibiza hebben gezoend met Bridget Maasland , maar ontkende dit uiteindelijk. Jan en Liza zouden uit elkaar zijn geweest, omdat Jan zou zijn vreemdgegaan met Maan de Steenwinkel .

Ruben Nicolai gaat vreemd

Ruben Nicolai lijkt ook niet trouw te kunnen blijven aan zijn 18 jaar jongere vriendin . Een volger van Yvonne Coldeweijer deelt een verontrustend verhaal over de presentator. "Ik werkte in een hotel en hier had Ruben Nicolai weleens een kamer" , begint de volger. "Deze kamer was voor meerdere dagen en elke dag kwam er een andere vrouw naar beneden. Ook reed hij de duurste auto's."
De volger geeft aan dat het ongeveer drie jaar geleden is en dat hij deze kamer gewoon zelf had geboekt, niet voor opnames. "Bizar! Dat Ruben Nicolai vreemdging in de tijd van de LAMA's is algemeen bekend (alle lama's hoor)" , schrijft Yvonne op Instagram. "Maar blijkbaar maakt hij er zelf ook een groot feest van."