Drama voor André Hazes bij de Amsterdamse Zomer: 'Om te janken'

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 08 juli 2023 om 13:31
relatietijdlijn andre hazes
Wederom problemen bij de Amsterdamse Zomer dit jaar. Dit keer heeft het alles te maken met het optreden van André Hazes, wederom is het feest niet goed geregeld.

Het drama van de Amsterdamse Zomer

Nicolette van Dam en Bas Smit kwamen vorig jaar in het nieuws met het door hen georganiseerd feest de Amsterdamse Zomer. Er zou een te kort zijn geweest aan wijn en er dreigden gevaarlijke situaties te ontstaan door de drukte.
Een feest organiseren is natuurlijk lastig, vooral voor een eerste keer. Natuurlijk leer je hiervan, maar toch sloegen ze de plank gisteravond opnieuw volledig mis. Dit keer ging het niet om wijn of de drukte, maar om het optreden van André Hazes.

Het optreden van André Hazes

André Hazes trad gisteren als afsluitende act op bij de Amsterdamse Zomer. Het evenement zou om elf uur afgelopen zijn, maar liep iets uit. Paniek bij de organisatie op het moment dat de klok elf uur sloeg. Er zouden wegens geluidsoverlast afspraken zijn gemaakt over de eindtijd van de show en dit was elf uur.
Voornamelijk André was hier de dupe van. Hij startte net het nummer 'Leef' in, maar dat was dan ook het einde van zijn optreden. Bezoekers zijn helemaal niet blij met de actie. "Het einde was echt zo slecht! Dat kan niet! En dat veel microfoons het niet deden is heel onprofessioneel" , vertelt een bezoeker.
Het duet van Willeke Alberti en André Hazes was ook geen succes. Haar microfoon zou uitstaan en het zou zeer onprofessioneel zijn geweest. "Einde van om te janken."