Dit heeft Gaby Blaaser gemist tijdens haar zwangerschap: 'Eindelijk weer botox'

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 08 juli 2023 om 11:50
gaby blaaser zwangerschap botox
Gaby Blaaser is onlangs bevallen van haar eerst dochter Isabella. Ze is heel opgelucht, want er is iets dat ze héél erg gemist heeft tijdens de zwangerschap.

Kritiek richting Gaby Blaaser

Gaby Blaaser stond een tijdje geleden op de cover van het magazine van Chantal Janzen. Ze kreeg erg veel kritiek over zich heen na een aantal uitspraken die ze deed over de ingrepen die ze wil doen na haar zwangerschap. "Laat haar liever een goed werkend stel hersens implanteren" , zei iemand.
Ook kreeg ze kritiek over het feit dat ze nog zoveel aan het sporten was tijdens haar zwangerschap. Gaby vertelde namelijk dat ze er best wel veel moeite mee had om aan te komen en daarom zo lang mogelijk naar de sportschool wilde blijven gaan. "Als jij je baby in gevaar wil brengen moet je vooral aan de gewichten gaan hangen" , zei een volger.

'Eindelijk weer botox'

Gaby Blaaser was ontzettend opgelucht toen ze drie weken geleden haar dochtertje in haar armen mocht sluiten, toch was dit niet het enige waar ze blij mee was. Op Instagram deelde ze dat ze ook heel erg blij was dat ze eindelijk weer aan de botox mocht. "Na negen maanden eindelijk weer" , schreef ze. "Bye bye rimpels!"
Ze is ook van plan nog verder aan zichzelf te laten sleutelen nu ze bevallen is. Ze vertelde er al over in een gesprek met &C. "Na m'n bevalling neem ik nepborsten. Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op de tafel lig."
Het is dus nog zeker niet klaar met de ingrepen van Gaby.