Zoveel betaalde Monica Geuze voor haar voorgevel

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 08 juli 2023 om 10:50
monica geuze voorgevel geld
Monica Geuze heeft al meerdere keren iets aan haar voorgevel laten doen. Eerst vergroten, daarna weer verkleinen. Maar hoeveel heeft ze hier uiteindelijk voor betaald?

De voorgevel van Monica Geuze

Monica Geuze had vroeger naar eigen zeggen een hele kleine voorgevel, waar ze toch een beetje onzeker over was. Ze wilde ze wel iets groter hebben, dus besloot uiteindelijk voor een vergroting te gaan. Van een A ging ze naar een B, de maat die ze altijd al wilde hebben. "Een heel klein, lief maatje" , vertelde ze in de podcast Geuze & Gorgels .
Ze was er heel blij mee, maar daarna werd ze zwanger van haar dochter Zara-Lizzy. Het is algemeen bekend dat de voorgevel best flink kan gaan groeien op het moment dat een vrouw zwanger is, dit heeft te maken met de melkproductie. Bij Monica groeide het zo erg, dat ze uiteindelijk last kreeg van overtollig huid.
De siliconen lagen daardoor hierdoor los. "Mijn arts zei tegen me: het lijkt wel of je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan" , vertelde Monica. Als ze op haar zij ging liggen, dan draaide het implantaat. "Ik werd er helemaal misselijk van, dus ik heb twee jaar met een bh aan geslapen. Zo'n strakke sport-bh, omdat ik niet op mijn zij kon liggen. Echt ellende."
Monica besloot geen huid te verwijderen, dus dat betekent dat ze haar voorgevel groter moest laten maken. "Dus nu zijn ze groter, maar ik vind het gewoon te groot. Ik vind het niet bij mezelf passen" , vertelt ze. Ze vindt het zelfs een tikkeltje 'ordinair'.
De presentatrice heeft dus twee keer haar voorgevel laten vergroten, maar hoeveel is ze hier eigenlijk aan kwijt? Ze vertelt dat ze twee keer 9000 euro voor een vergroting heeft betaald.

Implantaten laten verwijderen

Maar daar blijft het niet bij, Monica vond haar voorgevel uiteindelijk toch te groot, zoals we hierboven al hebben gezegd. Ze besloot haar implantaten een tijdje geleden toch weer te laten verwijderen .
Wel werden er nieuwe ingezet, omdat Monica toch niet zonder kon. Hoeveel ze precies voor deze ingreep heeft betaald, is niet duidelijk. Het lijkt ons niet gek om ook rond de 9000 euro te denken, tenzij ze de ingreep gesponsord heeft gekregen. Anders zou ze inmiddels meer dan 20 duizend euro aan haar voorgevel uit hebben gegeven.