André Hazes had bij zijn geboorte bijna déze naam gekregen

Entertainment
door Denise
vrijdag, 19 mei 2023 om 16:55
ontwerp zonder titel 2023 05 19t164232902
De biografie van André Hazes is uit, geschreven door Guido den Aantrekker. In het boek staan bizarre onthullingen en zou André Hazes een hele andere naam krijgen.

Een zoon

Toen Rachel Hazes voor de tweede keer zwanger was van André, zei de gynaecoloog tegen hen dat ze een dochter zouden krijgen. "Al maanden verheugden André en Rachel Hazes zich op hun tweede dochter Cher, die in januari 1994 geboren zal worden", schrijft Guido. Toen het stel de laatste echo kreeg, gebeurde er iets bijzonders. Zo zei die gynaecoloog tegen hen: "Had ik nou al die tijd gezegd dat het een meisje wordt? Hm, dat is niet zo, zie ik. Jullie krijgen een jongen." Er was alleen niet veel tijd meer over om na te denken over een nieuwe naam, want Rachel zou over een maand bevallen.

Naam ideeën

Zo wilde Rachel haar zoon eerst 'Dwight' noemen, maar wilde André hem Dean noemen. Het was de moeder van Rachel die voorstelde om hem André te noemen. " Mooi toch, als haar kleinzoon de naam van zijn beroemde vader voortzet. André en Rachel kijken elkaar aan. 'Ja, waarom niet?' Gerardus wordt zijn tweede naam, die heeft André ook. En als derde naam dan Junior, het kan maar duidelijk zijn."
Op vrijdag 21 januari werd de kleine man geboren, toen was het 'zwaarbewolkt' en 'koud'. Iedereen was aanwezig: de gynaecoloog, zijn team en André, Roxeanne en Rachels moeder.