André Hazes werkt op Bonaire aan nieuwe muziek: 'Doorpakken'

Entertainment
door Indy
maandag, 23 oktober 2023 om 13:27
andre hazes clean
André Hazes is op schrijfkamp op Bonaire om aan zijn tweede album te werken. Zijn nieuwste album Op Mijn Lijf Geschreven is pas twee weken uit, maar de zanger wil naar eigen zeggen 'doorpakken' met het maken van muziek. Ondanks zijn grote plannen lijkt de zanger na zijn comeback nog niet heel erg populair onder het publiek.

Op Mijn Lijf Geschreven

Twee weken geleden verscheen André Hazes zijn eerste album na zijn terugkomst uit de afkickkliniek. “We hebben maandenlang in de studio gezeten en hebben gestoeid met de woorden die in mijn hoofd ronddwaalden en de melodieën die ik op de meest onverwachte momenten voelde opkomen" , zegt André in een verklaring over zijn album Op Mijn Lijf Geschreven .
"Ik kreeg ruimte van het team om een leidende positie in te nemen in dit creatieve schrijfproces. Daardoor heb ik een kant van mezelf ontdekt die ik nog niet kende. Voor het eerst in mijn leven heb ik met overtuiging en volle overgave vanuit mijn hart geschreven en gezongen. Dit album vertegenwoordigt daarom precies wat ik op dat moment voelde.”

Schrijfkamp op Bonaire

En met datzelfde team is André nu hard aan het werken aan een tweede album op Bonaire. "Ik heb de afgelopen maanden keihard met deze gasten gewerkt aan het vinden van de sound die mij gelukkig maakt en het maken van een album waar ik trots op ben" , zegt de zanger op Instagram. "Jullie reacties waren heel positief en daarom zijn wij meteen weer op schrijfkamp gegaan om door te pakken. Magisch wat we met elkaar in de studio hebben."
Volgens André is het belangrijk dat je je focust op het licht en niet op het donker. "Dan komen er mooie dingen op je pad. Dit clubje is een onderdeel van mijn bewijs."

Comebackconcert is geen succes

Ondanks dat André hard aan zijn muziekcarrière timmert, loopt de kaartverkoop voor zijn comebackconcert niet echt storm. Na een half jaar zijn de kaartjes voor zijn show in de Rotterdam Ahoy nog steeds niet uitverkocht. "Op VakantieVeiligen worden de kaarten voor het concert van André te grabbel gegooid voor een paar euro" , schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. "Elke tien minuten is er een nieuwe ronde."
En het is niet de enige manier waarop de zanger probeert van zijn kaarten af te komen. Yvonne deelt een gesprek met een volger waarin te lezen is dat André duizenden kaarten gratis weggeeft aan vrijwilligers van een stichting. Ook via de radio zijn er nog gratis kaartjes te bemachtigen. "Ik denk dat je beter voor een derde zaal met echte fans kunt spelen, dan de waarde van je merk in de uitverkoop doen. Investeren in je branding is belangrijker dan een quick fix om niet voor schut te staan" , sluit Yvonne af.