Déze deelnemer uit B&B Vol Liefde is vader geworden

Entertainment
door Indy
maandag, 23 oktober 2023 om 12:20
leendert thalia uit elkaar bb vol liefde
Frank uit B&B Vol Liefde vond de liefde niet tijdens het programma, maar werd kort na zijn deelname gelukkig met Inka. De twee delen leuk nieuws: ze zijn onlangs trotse ouders geworden van een zoontje en delen een schattige eerste foto.

Frank uit B&B Vol Liefde

In de zomer van vorig jaar was Frank te zien in het programma B&B Vol Liefde . Hij had zich aangemeld voor Denise in Spanje, maar meer dan een vriendschap zat er niet in voor de twee.
Kort na zijn deelname, vond hij toch de liefde bij zijn Inka. En inmiddels is het tijd voor beschuit met muisjes. De twee verwelkomden ruim een week geleden de komst van hun eerste kindje samen.

Billie Blue

In mei maakte Frank de zwangerschap van zijn vriendin via Instagram bekend. "Hij zwaait al naar de wereld" , schreef hij bij de echofoto.
Gisteren liet Frank via Instagram weten dat de kleine jongen op 14 oktober 2023 is geboren en de naam Billie Blue heeft gekregen. Uit de hashtags ' babyboy ', ' purelove ', ' healthy ' en ' family
', die Frank bij het bericht heeft geplaatst, kunnen we opmaken dat het goed gaat met het kersverse gezinnetje.
Bekijk de schattige Instagrampost van Frank hier:

Sprookjeshuwelijk

Dat het ook mogelijk is om de liefde van je leven wél te vinden in B&B Vol Liefde , bewezen Harmjan en Astrid. In eerste instantie zag het ernaar uit dat Astrid alleen achter zou blijven op haar B&B in Oostenrijk. Zij gaf aan ‘geen ruimte in haar hart te hebben’ voor een man. Tot iedereens verbazing werd in de slotaflevering van het programma bekend dat ze al die tijd contact heeft gehouden met Harmjan, die weer terug was gekeerd naar Nederland.
De liefde raakte in een stroomversnelling en de twee gaven elkaar vorige week het jawoord in Oostenrijk.