Sarah van Soelen haalt uit naar Monique Westenberg: ‘Haar lukte het niet'

Entertainment
door Indy
maandag, 23 oktober 2023 om 11:26
template roddel 16
Het is weer zo ver: Sarah van Soelen moet in een interview met Party weer eens uithalen naar haar ex-vriend André Hazes en zijn huidige vriendin Monique Westenberg. Dit keer om het feit dat Sarah het wel is gelukt om André naar een afkickkliniek te krijgen en dat dit Monique niet is gelukt.

Sarah eeuwig dankbaar

Rachel Hazes, de moeder van André Hazes, is Sarah van Soelen en haar familie 'eeuwig dankbaar' . "Sarah en haar ouders hebben ervoor gezorgd dat mijn kind in een kliniek terechtkwam. Dat zal ik mijn leven nooit vergeten" , zegt Rachel in de podcast Wat kan er nou gebeuren?
Sarah zou Sarah niet zijn als zij niet eeuwig met die eer blijft strijken. “Ja, dat spreekt zij elke keer uit en ik vind het superlief dat zij dat doet. Ik vind Rachel een topwijf en dat zal ik altijd blijven vinden" , zegt ze in Party . “Toevallig vroeg net iemand aan mij hoe ik het vind en hoe ik er zelf naar kijk dat ik André heb geholpen om naar een afkickkliniek te gaan. Mijn antwoord is dat ik het een normale zaak vind, want André was destijds mijn liefde, mijn vriendje, en dan doe je dat voor elkaar.”

Verslavingsproblemen

Volgens Sarah was André toen zij elkaar leerde kennen nog een leuke gozer. “Wij konden in het begin al heel erg goed met elkaar praten over de ellende en waarom je de dingen deed die je deed. Als ik daarbij kan helpen, dan doe ik dat. Al is het de buurvrouw, het maakt mij niet uit. En zeker André. Je wilt iemand niet kapot zien gaan.”
Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft eerder over Sarah gezegd dat zij zelf ook gebruik maakt van verdovende middelen. Dit vindt Sarah jammer, maar het doet het haar niet veel. “Het is jammer dat het dan soms weer zo lelijk wordt opgepakt, dat ik ook aan de drank en verdovende middelen zat en nog steeds. Jullie hebben echt geen idee, denk ik dan.”

Uithaal naar Monique

En wat is nou een interview met Sarah zonder uithaal naar André zijn huidige vriendin Monique Westenberg? Juist, helemaal niks. Ook zij komt dus nog even ter sprake. Dit keer gaat het niet over haar kookkunsten , maar over het feit dat het Monique nooit is gelukt op André naar een kliniek te krijgen. “André’s ex wordt dan de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen moeten niet vergeten dat het haar zeven jaar niet gelukt is om hem naar een afkickkliniek te krijgen en mij lukte het wel. Dus welke intentie is dan puur?”
Toch probeert ze ook nog het goede in Monique in te zien. “Ik zeg overigens niet dat zij dat niet is, helemaal niet, want ze zijn toch weer bij elkaar en het zal helemaal goed zijn voor wat zij denken wat goed is.”