Op déze datum start de wintereditie van B&B Vol Liefde

Entertainment
door Indy
maandag, 23 oktober 2023 om 10:27
vechtpartij bb vol liefde
Na het grandioze succes van B&B Vol Liefde komt er nu een speciale wintereditie van het programma: Winter Vol Liefde. Kom hier alles te weten over de deelnemers én wanneer de startdatum van het programma is.

Winter Vol Liefde

Een B&B Vol Liefde spin-off kan na het grote succes van het programma eigenlijk niet uitblijven. In Winter Vol Liefde worden Nederlanders in het buitenland aan de liefde geholpen. De kandidaten hebben niet per se een B&B, maar hebben een winterse baan. Skileraar, husky-slee-rijder of restaurantmanager in een winters gebied: het kan allemaal.

De kandidaten

Het eerste seizoen van het programma volgt vijf kandidaten: Marco, Guido, Edith, Saul en Benjamin gaan het liefdesavontuur in de sneeuw aan.
Marco is 55 jaar en runt een boetiekhotel in Noorwegen. Hij werkt keihard, maar is ook een echte levensgenieter. Hij houdt van sneeuwwandelen, skiën en sleeën met husky’s. Ook ijsbaden is een van zijn hobby’s.
In het Zweedse Lapland woont de 43-jarige Guido. Het beheren van zijn eigen kampeerterrein in Lapland was een droom die werkelijkheid werd voor hem. Gedurende de zomermaanden organiseert Guido diverse activiteiten zoals wandeltochten, vissen en kanoën. In de wintermaanden is hij actief als leraar op een basisschool.
De 51-jarige Edith woont samen met 14-jarige zoon in Tirol. Ze verhuurt appartementen en heeft een handel in glamping chalets. Naast het harde werken, zorgt Edith ook voor voldoende ontspanning. Haar passies zijn skiën, dineren in restaurants en ontspannen in de sauna.
Saul is 29 jaar oud en runt samen met zijn broers een makelaarsbedrijf in Riederalp, Zwitserland. De vijf broers zijn niet alleen familie, maar ook beste vrienden van elkaar. Saul woont in een schitterend appartement met een adembenemend uitzicht op de Matterhorn.
De 26-jarige Benjamin heeft zijn thuis op een indrukwekkende 2000 meter hoogte in een Zwitsers skioord. Het liefst start hij zijn dag zonnend op de skipiste. Hij werkt in de horeca en staat bekend als een spontane, zorgzame en betrouwbare persoon die het leven ten volle viert.

Startdatum

RTL heeft de officiële startdatum van Winter Vol Liefde bekendgemaakt. Het eerste seizoen van het programma zal te zien zijn vanaf maandag 18 december 2023 op RTL4 en Videoland . Het is ook al bevestigd dat er al een tweede seizoen van de B&B Vol Liefde spin-off in de maak is.