André Hazes krijgt veel kritiek op nieuw uiterlijk: 'Staat je echt niet'

Entertainment
door Indy
maandag, 16 oktober 2023 om 11:41
andre hazes clean
André Hazes deelde afgelopen weekend een video op Instagram waarin hij trots vertelt dat zijn nieuwe album Op Mijn Lijf Geschreven de drie miljoen streams heeft bereikt. Zijn volgers lijken er echter niet om te geven. Zij houden zich meer bezig met de nieuwe look van André.

Nieuw album

Eerder liet de zanger in een verklaring weten dat hij voor het nieuwe album met een nieuw team van muzikanten, songwriters en producers. " Ik kreeg ruimte van het team om een leidende positie in te nemen in dit creatieve schrijfproces. Daardoor heb ik een kant van mezelf ontdekt die ik nog niet kende. Voor het eerst in mijn leven heb ik met overtuiging en volle overgave vanuit mijn hart geschreven en gezongen. Dit album vertegenwoordigt daarom precies wat ik op dat moment voelde" , zegt André.
Volgens de zanger is de sound uniek en wellicht anders dan we van hem gewend zijn. “Maar het is en blijft André Hazes-muziek omdat ik degene ben die de teksten heeft geschreven en omdat ik degene ben die het zingt.”

Doorpakken met muziek

André deelt in een video op Instagram dat zijn album de drie miljoen streams heeft gehaald en daar is hij trots op. "Ik wil jullie daar allemaal voor bedanken. Het is muziek die bij mij past en blijkbaar ook bij jullie" , zegt de zanger in de video.
Ook deelt André dat hij onderweg is naar Schiphol. Hij gaat opnieuw op schrijfkamp met zijn team in het buitenland. "Hier in Nederland worden het alleen maar depressieve liedjes. Ik wil doorpakken met muziek en het liefst zo snel mogelijk."

Ook een nieuw uiterlijk

Bij een nieuw album hoort blijkbaar ook een nieuw uiterlijk en dat is dan ook het enige waar zijn volgers aandacht voor hebben. Niet zijn nieuwe album, maar zijn nieuwe wenkbrauwen nemen de reacties over.
André heeft namelijk een deel van zijn wenkbrauw afgeschoren en dat valt bij de fans niet bepaald in de smaak. "Tuurlijk moet je het zelf weten, maar ik vind het niet staan je wenkbrauwen zo" , reageert een volger. Een andere volger schrijft: "Die wenkbrauwen. Niet meer doen hoor."
Gelukkig heeft de zanger ook trouwe supporters die achter zijn transformatie staan. "Love de wenkbrauwen en schijt aan alle zeikers hier!" , schrijft een volger. De reacties over André zijn wenkbrauwen zijn ook een bron van entertainment voor andere volgers: "Just here (met popcorn) voor de wenkbrauw comments. Hahaha jeetje waar een mens op let en zich druk om maakt."
Bekijk de nieuwe look van André hier: