Grote zorgen voor Rachel Hazes: 'André en Roxeanne hebben elkaar weer gezien'

Entertainment
door Sophie
maandag, 16 oktober 2023 om 11:04
verzoening andre hazes roxeanne hazes
Het lijkt er op dat Rachel Hazes zich flinke zorgen mag gaan maken. André Hazes en Roxeanne Hazes zouden elkaar namelijk na jaren weer gezien hebben. Gaan de twee samen de strijd aan tegen hun moeder?

De banden van de familie Hazes

De familieband van de familie Hazes is al jaren niet meer wat het geweest is. Rachel en Roxeanne hebben al jarenlang ruzie en dit is zelfs uitgelopen tot een rechtszaak. Uit deze rechtszaak is weer een bodemprocedure voortgekomen.
André Hazes en zijn moeder zijn wel heel goed geweest samen, maar ook niet op een gezonde manier. André is bij haar in huis gaan wonen, maar later op zichzelf gegaan. Hij geeft aan nu op een gepaste afstand af en toe contact met haar te hebben.
Tussen Roxeanne en André is er ook al lange tijd geen contact meer, de reden hiervoor is echter niet bekend. Roxeanne gaf laatste nog aan haar broertje heel erg te missen. Roxeanne heeft wel goed contact met Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes. Er werd gespeculeerd dat er hierdoor misschien wel verzoening tussen broer en zus zou gaan plaatsvinden.

André Hazes en Roxeanne Hazes

De band tussen André Hazes en Roxeanne Hazes is al jarenlang niet echt goed. De twee hebben eigenlijk geen contact meer met elkaar, terwijl ze elkaar juist in de tijd van nu heel goed zouden kunnen gebruiken. Toch lijkt er weer een vorm van herstel te zijn. Yvonne Coldeweijer deelt het grote nieuws op haar Instagram. "André junior en Rox hebben elkaar na jaren weer gezien" , begint ze. "In welke context en wat er besproken is, is me nog niet bekend. Moet Rachel zich zorgen gaan maken?"
Zullen ze twee samen gaan strijden om de erfenis tegen hun moeder?