Veel kritiek op foto Rob Kemps en Stephanie: 'Leuk voor je ex'

Entertainment
door Sophie
maandag, 16 oktober 2023 om 10:15
kritiek rob kemps stephanie klaver
Rob Kemps is inmiddels al tijden de schaamte voorbij en deelt regelmatig kiekjes met zijn, voormalige minnares, inmiddels vriendin Stephanie Klaver. Maar wat hij nu deelt, schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

Rob Kemps en Miriam Swinkels

In april van dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Rob Kemps en Miriam Swinkels uit elkaar zijn. De twee zijn jeugdliefdes van elkaar en hebben ook kinderen samen. Ze lieten weten al enige tijd niet meer bij elkaar te zijn, maar dat ze nog steeds ontzettend veel van elkaar houden. Ze zouden op afstand van elkaar blijven houden, in goede harmonie voor de kinderen. "We zijn al heel ons leven beste vriendin, ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven" , schreven ze bij het bericht.

Affaire Stephanie Klaver

Toch zou Rob niet helemaal eerlijk zijn geweest, hij hield er namelijk een affaire op na. Deze geruchten waren er al een tijdje, maar Rob gaf hier niet aan toe. Hij zou een affaire hebben met Stephanie Klaver, de achtergrond danseres van Snollebollekes. Stephanie zou zelf ook een relatie hebben.
Yvonne Coldeweijer deelde destijds dat het veel verder zou gaan dan alleen vreemdgaan tussen de twee. "De achtergronddanseres had op dat moment ook jarenlang een relatie met trainer Martin... tot een aantal dagen geleden! Zij heeft het namelijk uitgemaakt met haar vriendin omdat zij en Rob volgens een spion dus helemaal VERLIEFD zijn!"
Yvonne gaf al aan dat dit een hele pijnlijke situatie moet zijn voor Miriam, maar hier lijken Rob en Stephanie geen boodschap aan te hebben.

'Met jou is alles beter'

Waar ze geruchten van de affaire in eerste instantie 'verre van waar zijn', maken Rob en Stephanie er nu absoluut geen geheim meer van dat zij – echt walgelijk – gelukkig samen zijn. Rob plaatste dan ook een foto met zijn 'grote liefde' op Instagram, maar de tekst die hij erbij schreef, zorgde voor nogal wat kritiek. "Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt" , begint Rob bij de foto. "Maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier."
Klinkt als een overduidelijke sneer naar zijn ex – en zogenaamd voor altijd beste vriendin – Miriam Swinkels. De volgers van Rob nemen het dan ook voor haar op in de reacties. "Leuk om te horen voor je ex" , schrijft een kritische volger. "Nou, inderdaad" , reageert iemand daaronder. Het is natuurlijk ook een flinke steek in de rug van Miriam. Inmiddels heeft Rob de reacties van de volgers verwijderd.
Bekijk de foto van het koppel hieronder: