Hélène Hendriks verloor haar prijs van de Televizier-Ring

Entertainment
door Sophie
maandag, 16 oktober 2023 om 9:39
helene hendriks prijs televizier verloren
Hélène Hendriks won de prijs bij de Televizier-Ring in de categorie presentator. Maar met deze prijs leek ze niet al te zuinig, want ze verloor hem al snel.

Hélène Hendriks Televizier-Ring presentator

Hélène Hendriks won donderavond de Televizier-Ring Presentator. Het is de eerste keer dat ze deze prijs won, wel is ze eerder een keer genomineerd geweest. In 2021, destijds werd er nog onderscheid gemaakt tussen de presentator en presentatrice.
Dit jaar was dat niet het geval. Hélène nam het op tegen André van Duin en Raven van Dorst. Uiteindelijk bleek zij de grote favoriet van de drie en sleepte zij de prestigieuze prijs in de wacht.
Ze werd ook genomineerd voor de grote Televizier-Ring met haar talkshow De Oranjezomer. Ze nam het op tegen B&B Vol Liefde en Oogappels . Uiteindelijk won Hélène deze prijs niet, hij ging namelijk naar het programma Oogappels .

Prijs kwijtraken

Hélène Hendriks zat aan tafel bij de heren van Vandaag Inside
waar Wilfred Genée te horen had gekregen dat ze award kwijt was geraakt. "Ja, God" , begint Hélène. "Ja, ik was hem kwijt."
Maar gelukkig was dat van korte duur en leek er niet zoveel aan de hand te zijn. "Mijn moeder had hem. Huppakee, verpatsen die handel"
, grapt ze nog. Gelukkig heeft ze hem op dit moment weer in eigen handen.