André Hazes loog in 'eerlijke' documentaire: 'Heb er een potje van gemaakt'

Entertainment
door Tika
maandag, 12 juni 2023 om 15:21
andre hazes geeft eindelijk toe dat yvonne coldeweijer gelijk had
André Hazes is een gevalletje eerst zeggen daarna denken. Soms wil dat nog eens voor problemen zorgen. De een zijn dood is de ander zijn brood. Terwijl de zanger steeds dieper de afgrond in ging, kreeg de carrière van Yvonne Coldeweijer een boost.
André heeft in het verleden veel onzin uit gekraamd en vreemd genoeg weet hij nu niet meer wat hij allemaal heeft gezegd. Gelukkig voor hem heeft Yvonne alles bijgehouden. Ook heeft zij een aantal dingen naar buiten gebracht die nog niet bekend waren voor de rest van het land. Deze dingen worden niet veel later bevestigt.

André Hazes over onthullingen Yvonne Coldeweijer

In zijn documentaire besteedde hij er ook aandacht aan. “Zo’n Life of Yvonne: die heeft het dan twee keer goed over mij gehad met bepaalde dingen en die heeft – dat durf ik echt te zeggen en met alles kan ik dat aantonen – 80 procent niet waar. Maar iedereen gelooft ook die 80 procent, omdat mevrouw het twee keer goed heeft gehad.”

Yvonne's roddels over André Hazes

Hoe zeker hij was over de 80%, krabbelt hij nu toch een beetje terug. Hij zegt er nu om te moeten lachen. “De laatste anderhalf jaar moet ik er vooral erg om lachen. Voor die tijd vond ik het echt vervelend dat het steeds over mij ging, omdat het klopte. En dan raakt het je, want je weet dat je er een potje van maakt.”
Ondanks er dagelijks nog juice binnenstroomt over de zanger, is hij het er niet mee eens. “Of het zijn nu oude verhalen, of dingen die niet waar zijn. Want ik lees dat ik niet in Wilnis zou gaan wonen en mijn huis zou verhuren. Dat klopt niet.” Dit houdt Yvonne niet tegen, ze blijft lekker door posten. Zo heeft ze onlangs nog onthuld dat André binnenkort moet voorkomen voor de leerplichtzaak.