Na al het verdriet tóch nog een lichtpuntje in leven Linda de Mol

Entertainment
door Denise
maandag, 12 juni 2023 om 14:12
ontwerp zonder titel 2023 06 12t110928956
Na alle heisa rondom The Voice of Holland en haar liefje Jeroen Rietbergen heeft Linda de Mol weer een lichtpuntje in haar leven.

Twee nieuwe puppy's voor Linda de Mol

Linda de Mol heeft na alle heisa nu weer een lichtpuntje in haar leven en dat zijn twee nieuwe puppy's, ze dragen de naam Molly en Lulu. Dat bevestigt haar manager Xenia Kasper aan RTL Boulevard. Ook zien we een foto dat de twee pups worden uitgelaten door uiteraard.. Jeroen Rietbergen. Begin maart bracht de dochter van Linda, Noa, naar buiten dat hun hond Beer was overleden en de twee puppy's zijn er nu om weer om het lege plekje op te vullen.

Grensoverschrijdend gedrag Jeroen Rietbergen

Linda heeft een hoop te verduren gehad. Nadat bekend werd dat haar schatje Jeroen grensoverschrijdend gedrag had getoond bij The Voice of Holland
wist de presentatrice zich geen houding te geven. Jeroen werd vervolgens haar villa uit gezet met zijn koffers en woonde voor een paar maanden ergens anders. Toch kwamen de twee weer bij elkaar en werd zijn auto meerdere keren gespot voor het huis van Lin. Ze heeft nu voor zichzelf gekozen en is nu weer samen met Jeroen. En wat vindt Nederland hiervan? Die reacties lapt ze aan haar laars.